Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Pocophone F1 σε Android 9 Pie

Ξεκίνησε αναβάθμιση Pocophone F1 Android 9 Pie, Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Pocophone F1 σε Android 9 Pie

Το Pocophone F1 έχει τραβήξει τα βλέμματα γιατί είναι ένα οικονομικό flagship smartphone το οποίο πλέον θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, μιας και ξεκίνησε η διάθεση της πολυπόθητης αναβάθμισης.

Η αναβάθμιση του Pocophone F1 ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη για τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ινδίας μέσω OTA (over the air), με τις συσκευές που τρέχουν το MIUI 10 με Android 8.1 Oreo από το Νοέμβριο να αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι το οποίο μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι.

Το αρχείο της αναβάθμισης έχει μέγεθος 1.7GB και φέρνει την έκδοση MIUI 10.1.3.0 (PEJMIFI), η οποία εκτός της αναβάθμισης στην εμφάνιση, περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του Google Lens στην εφαρμογή της κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων της συσκευής καθώς και το πρόβλημα με το μικρόφωνο της συσκευής το οποίο δε λειτουργούσε κάθε φορά που οι χρήστες συνδέουν τα ακουστικά τους στη συσκευή.

Τέλος, μπορεί η αναβάθμιση να φέρνει νέα στοιχεία και να διορθώνει όσα προβλήματα υπήρχαν, αλλά φαίνεται πως δημιουργήθηκαν νέα όπως το να μην υπάρχει η επιλογή να κρύψουν το notch αλλά και την αδυναμία να παίζουν τα video games σε πλήρη οθόνη, και μένει να δούμε πότε θα έχουμε μια επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας σχετικά με την κυκλοφορία patch που διορθώνει τα προβλήματα που εμφανίζονται, αν και η ρύθμιση για την απόκρυψη του notch μπορεί να απενεργοποιήθηκε σκόπιμα, κάτι το οποίο ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Έλα Χιαομι δώσε “πόνο” με το “ΕΡΓΑΛΕΙΟ” λέμε!!! 😜 Με το poco f2 θα στείλεις όλους τους αντι-χιαομι-δες τρελοκομείο!!!😋😂😂😂😂

Stratis301

Μολις την εκανα την αναβαθμιση μικρες οι διαφορες επισης μου φαινεται οτι ειναι λιγο ακομα πιο γρηγορο γενικα θα δειξει στην πορεια αν εχει και καποια βελτιωση και στην αυτονομια.

stratis301

update: τελικα οντως ειναι πιο γρηγορο στο antutu πριν το update χτυπησε 286.150 οπου ηταν δηλαδη 11 στην λιστα καταταξης μετα το update χτυπησε μαντεψτε 289.792!!!!!!! οπου το πηγε 8 στην λιστα πανω απο το xiaomi mi8 και κατω απο το black shark το οποιο εχει 291.000 μαγκες χωρις να φανω καν υπερβολικος η χιαομι εχει κανει ΚΙΝΗΤΑΡΑ με ενα κοστος 300 ευρω αυτη την στιγμη ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΧΙΑΟΜΙ καλα ειναι να συνεχισει ετσι θα παει πολυ ψηλα.

Dimitris

Έκανα και εγώ το update εμένα εκεί που έβγαζε στο antutu 278.000 βγάζει τώρα 293.000 πάει σφαίρα διόρθωσαν παρά πολλά πράγματα και επιτέλους και το pubg.

Giorgos

Επειδη σκεφτομαι να το παρω…
Δεν κρυβεται λεει το notch πλεον κα ΔΕΝ μπορεις να παιξεις παιχνιδια σε πληρη οθονη ;
τι γινεται ρε παιδια ισχυουν ;

Dimitris

Κοίτα έψαξα τώρα δεν κρύβεται το notch αλλά δεν θα σε ενοχλήσει πιστεύω αυτό τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να τα παίζεις σε πλήρη οθόνη το τηλέφωνο είναι απλά όπλο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.