Xiami Redmi Note: Ξεπέρασε τις 100 εκ. πωλήσεις

, Xiami Redmi Note: Ξεπέρασε τις 100 εκ. πωλήσεις

Η Xiaomi καθώς και η θυγατρική της Redmi έχουν ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια στα μάτια του κόσμου και ειδικά ορισμένες σειρές από smartphone έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μία από αυτές τις σειρές φαίνεται πως είναι η Redmi Note, η οποία κατάφερε να πουλήσει στην αγορά περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές. Η σειρά Redmi Note της Xiaomi έκανε ντεμπούτο το 2014 με την κυκλοφορία του Redmi Note και λίγο αργότερα ήθρε το Redmi Note 4G.

Όλα τα Redmi Note smartphone.
  • Redmi Note, 4G και Prime
  • Redmi Note 2
  • Redmi Note 3 και 3 (MediaTek)
  • Redmi Note 4, 4 (MediaTek) και 4X
  • Redmi Note 5, 5 AI Dual Camera, 5A και 5 Pro
  • Redmi Note 6 Pro
  • Redmi Note 7, 7S και 7 Pro
  • Redmi Note 8 και 8 Pro

Τα Redmi Note 7 κατάφεραν να πουλήσουν τον Μάρτιο 2019 περισσότερα από 10 εκατομμύρια smartphone ενώ η σειρά έφτασε τις 15 εκατομμύρια πωλήσεις μερικούς μήνες αργότερα.

Εσείς έχετε κάποιο Redmi Note smartphone; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis Margonis

Redmi note 5 pro! Άψογο!!!

Malakas

Egw exw to mi 8 alla kai rrdmi na eixa dn ua apogohteuomouna

George

Η σειρά Redmi της Xiaomi ανέκαθεν ήταν συνώνυμο των καλών χαρακτηριστικών (specs) με την εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Με τα ίδια χρήματα που άλλες εταιρείες σου πουλούσαν απλά… σκουπίδια (π.χ η σειρά J της Samsung αντίστοιχης τιμής), η Xiaomi με την σειρά Redmi σου εξασφάλιζε ένα αξιοπρεπέστατο κινητό. Μόνο αρνητικό, η εντελώς μέτρια απόδοση της κάμερας. Ωστόσο η Xiaomi αναγνώρισε έγκαιρα το συγκεκριμένο θέμα, δημιούργησε ξεχωριστό τμήμα μέσα στην εταιρεία για την εξέλιξη των καμερών των κινητών της, και έτσι φτάσαμε στο Xiaomi Redmi Note 5 dual AI camera. Το πρώτο κινητό της σειράς Redmi με αξιοπρεπέστατη κάμερα και με πολύ καλό βίντεο, με εξαιρετικές επιδόσεις για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής. Μετά από το συγκεκριμένο μοντέλο η σειρά Redmi έχει πια πραγματικά “απογειωθεί”, φτάνοντας μέχρι το πιο πρόσφατο και εκπληκτικό Xiaomi Redmi Note 8 pro.

Sta

Από redmi note 5 pro , άλλαξα πρόσφατα σε redmi note 8 pro…..το πρώτο ήταν φοβερό,το νέο δεν πιάνεται για τα λεφτά του…..

John

Μπράβο στην Xiaomi που μαζί με την honor φέρνουν στοιχεία που παλιά συναντούσαμε μόνο σε ναυαρχίδες (πχ. 4 κάμερες , ελάχιστα bezels , ποιοτικές οθόνες , αρκετά ισχυρούς επεξεργαστές και μάλιστα υδρόψυκτους κτλ) σε mid range κινητά και πολύ φιλικά στην τσέπη του μέσου καταναλωτή.

Στυλιανός

Έχω το redmi 7 pro είναι υπέροχο σε όλα του η μπαταρία του είναι εφτά ψυχή πολύ καλά προϊόντα.δεν την αλλάζω την Xiaomi με τίποτα.

stavag

Τι να λέμε τώρα εξαιρετικά τηλέφωνα με όσο γίνεται χαμηλότερο κόστος κτήσης
Αυτή η εταιρεία έχει αποκτήσει φανατικό κοινό μέσα σε λίγα χρόνια και πραγματικά το αξίζει

Θεμης

Xiaomi και μόνο Xiaomi .
Mi max
Αθάνατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.