Η Xiaomi έφτασε 10 εκατ. αποστολές smartphones τον Σεπτέμβριο

xiaomi 10 million smartphones, Η Xiaomi έφτασε 10 εκατ. αποστολές smartphones τον Σεπτέμβριο

O CEO της Xiaomi, Lei Jun με μια ανάρτησή του γιορτάζει ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία. Η Xiaomi κατάφερε να αποστείλει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια smartphones μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κινέζος κατασκευαστής κατάφερε να φτάσει τον συγκεκριμένο αριθμό αποστολών μέσα σε έναν μήνα.

Ένα στα 10 smartphones που απεστάλη τον περασμένο μήνα, πουλήθηκε μέσα στις δυο πρώτες μέρες στην Ινδία, με το Xiaomi Redmi Note 4 να ηγείται των πωλήσεων.

Η πορεία της Xiaomi φαίνεται να είναι στον σωστό δρόμο για να επιστρέψει στις 70 εκατ. συσκευές που είχε αποστείλει συνολικά το 2015, αλλά ο αριθμός έπεσε στα 58 εκατ. το 2016.

Αναμένουμε να δούμε που θα φτάσει ο συνολικός αριθμός αποστολών το 2017.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Ειχαν πει θα δίνουμε τα redmi σχεδόν κόστος για να μπει το brand σε κάθε σπίτι,ενα brand που βρίσκεις απο drone τηλεοράσεις μέχρι ποδήλατα.
Μπράβο της από εμένα, τακτική που ευνοεί πελάτες εταιρεία.

JD

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας ο λόγος που πουλάει η Xiaomi είναι οι χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλιώς και σε οθόνη και σε κάμερα και σε ποιότητα κατασκευής δεν μπορούν να κοντράρουν αντίστοιχα μοντέλα απο Samsung ,Huawei ή την LG.

Nikopoup

JD μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου μοντέλο της εταιρείας. Το mi6 που έχω δεν έχει τπτ να ζηλέψει ειδικά από ποιότητα κατασκευής και πλέον και η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Μόνο η οθόνη είναι μια τυπική lcd και έχοντας χρησιμοποιήσει το S7 edge καταλαβαίνεις την ανωτερότητα της amoled. Το miui είναι απίστευτο, υπερβολικά εύκολο και θυμίζει λίγο ios σε συνδυασμό με Android.

P. Pan

Σαν λάτρης της τεχνολογίας δεν ενθουσιαζομαι πάνω από το συνηθισμένο με τα προϊόντα της, σαν πελάτης όμως έχω τα πάντα πολύ φτηνά και σε καλή ποιότητα

johny.j

εγω παντως δοκιμαστικα πηρα το Redmi Note 4X 4 GB Ram Με Δεκαπυρηνο MediaTek Helio X20 επεξεργαστη και 4100 mAh.το κινητο το πηρα για δευτερη συκευη αλλα ποιο πολυ για να δω τι ρολο βαραει αυτηη εταιρια.γιατι ειμαι αναμεσα στο iphone x και το xiaomi mi mix 2.οκ το iphone το ειχα δοκιμασει και δεν ειχα ειναι η αληθεια καποιο παραπονο.ομως το Redmi Note 4X ειναι ενα αξιοπρεπεστατο κινητο που δεν τρωει το παραμικρο κολλημα πουθενα και κοστιζει λιγοτερο απο 200.δεν περιμενα η αληθεια ειναι να ενθουσιαστω τοσο πολυ.τωρα σκεφτομαι σοβαρα να παρω το mi mix 2 αλλα το special edision,αν και θελω να εξαντλησω οποιοδηποτε περιθωριο με αυτο το φτινο που αγορασα που πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα παραπανω απο οποιαδηποτε συσκευη.οποιος δεν θελει να δωσει πολλα και θελει ενα τερατακι να το παρει με κλειστα ματια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.