Xiaomi 12 Lite: Διέρρευσαν πλήρως οι προδιαγραφές

xiaomi 12 lite, Xiaomi 12 Lite: Διέρρευσαν πλήρως οι προδιαγραφές

Η σειρά 12 της Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία μοντέλα, τα basic, pro και X, ωστόσο αναμένονται ακόμα δύο. Το πολυσυζητημένο Ultra και το Xiaomi Lite.

To Lite έρχεται να διαδεχθεί το περσινό  Mi 11 Lite 5G και 11 Lite 5G NE, ωστόσο δεν περιμένουμε να είναι πολύ πιο βελτιωμένο από το τελευταίο.

Τα renders που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι το design της συσκευής θα είναι κοντά στου Xiaomi 12, ενώ θα έχει και κάτι που δεν είχαν τα μοντέλα του 2021: μια κυρτή οθόνη.

xiaomi 12 lite, Xiaomi 12 Lite: Διέρρευσαν πλήρως οι προδιαγραφές

Σύμφωνα με σημερινή διαρροή, το πάνελ 6,55″ FHD+ AMOLED του Xiaomi 12 Lite θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, εμφανώς βελτιωμένο από τα 90 Hz του 11 Lite 5G NE. Η μπαταρία θα είναι 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 67W , από 4.250 mAh με υποστήριξη 33W στα περσινά μοντέλα.

Όπως φαίνεται, το Xiaomi 12 Lite θα είναι ουσιαστικά ένα Xiaomi 11 Lite 5G NE, με το ίδιο chipset Snapdragon 778G, 6/8 GB μνήμης RAM, 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 64 MP με OIS, 8 MP ultrawide και κάμερα macro 5 MP.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη και όχι στο πλάι, ενώ το snapper για selfie του 12 Lite θα είναι 16 MP, μικρότερο από τα 20 MP του προκατόχου του. Όσον αφορά το λογισμικό, λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με Android 12 με MIUI 13.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Κακό ότι θα έχει ίδιο chipset με το προηγούμενο μοντέλο. Τα MP δεν λένε κάτι, μπορεί να έχει καλύτερη καμερα και με λιγότερα MP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.