Xiaomi 12: Πέρασε από το Geekbench με 8 GB μνήμης RAM

Xiaomi 12, Xiaomi 12: Πέρασε από το Geekbench με 8 GB μνήμης RAM

Xiaomi 12, Xiaomi 12: Πέρασε από το Geekbench με 8 GB μνήμης RAM

Είναι γνωστό πως το Xiaomi 12, το οποίο αποκαλύφθηκε για την κινεζική αγορά τον περασμένο μήνα, πρόκειται να έχει μια παγκόσμια έκδοση, με την κυκλοφορία του να αναμένεται σύντομα.

Τώρα, κάποιος έβαλε ένα πρωτότυπο του παγκόσμιου μοντέλου στο Geekbench και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια καταχώρισή του στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του σημείου αναφοράς.

Σύμφωνα με την καταχώρηση, το παγκόσμιο Xiaomi 12 θα έχει το chipset Snapdragon 8 Gen 1. Η συγκεκριμένη συσκευή είχε 8 GB μνήμης RAM αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το παγκόσμιο Xiaomi 12 θα λάβει μια επιπλέον επιλογή 12 GB όπως στην Κίνα.

Xiaomi 12, Xiaomi 12: Πέρασε από το Geekbench με 8 GB μνήμης RAM

Το λογισμικό που έτρεχε το πρωτότυπο ήταν το Android 12 με το MIUI 13. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το παγκόσμιο Xiaomi 12, επειδή ο αριθμός μοντέλου 2201123G αποκαλύφθηκε ως τέτοιος από προηγούμενη πιστοποίηση στην Ινδονησία. Το παγκόσμιο Xiaomi 12 Pro, από την άλλη πλευρά, θα έχει τον αριθμό μοντέλου 2201122G και αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με το Mi 11 Pro πέρυσι, το 12 Pro θα φτάσει και στις παγκόσμιες αγορές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.