Smartphones

Xiaomi 12 Ultra: Θα είναι εξοπλισμένο με οπτική τεχνολογία Leica

Η δημοσίευση μίας φωτογραφίας στο Internet ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες για τον φωτογραφικό εξοπλισμό του Xiaomi 12 Ultra. Η εικόνα του πίσω μέρους του smartphone δείχνει ότι η οπτική τεχνολογία της κύριας κάμερας ανήκει στη Leica.

Πρακτικά, αυτό που φαίνεται στην εικόνα είναι πως το Xiaomi 12 Ultra θα έχει μία μικρή οθόνη στο πίσω μέρος, δίπλα από το camera setup, στο οποίο θα μπορεί να προβληθεί ελεύθερα περιεχόμενο, προφανώς και για να βλέπει κανείς μία προεπισκόπηση της φωτογραφίας που τραβά. Η εμφάνιση της λέξης Leica είναι το ηχηρό μήνυμα της Xiaomi ότι συνεργάζεται με τον διάσημο φωτογραφικό οίκο.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτεται από αυτή την πρώτη εικόνα στο Internet είναι ότι το σύστημα της κάμερας στο πίσω μέρος θα προσφέρει δυνατότητα zoom έως και στο 120x. To Xiaomi 12 Ultra δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του μαζί με το απλό Xiaomi 12, αλλά αρκετούς μήνες αργότερα, με high end specs, ενώ οι περισσότερες πηγές θεωρούν δεδομένο ότι θα έχει και αυτό τον Qualcomm Snapdragon 898 στο εσωτερικό του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.