Smartphones

Xiaomi 12S Ultra: First look στη συσκευή μια μέρα πριν την κυκλοφορία

Η σειρά 12S της Xiaomi πρόκειται να παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου. Τα τρία μοντέλα που περιμένουμε είναι το vanilla Xiaomi 12S, το flagship Xiaomi 12S Pro και το Xiaomi 12S Ultra με την κάμερα-θηρίο.

Τώρα, μία ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο Ultra και να επιβεβαιώσουμε το design του.
X
Σύμφωνα με την Χiaomi, το Ultra θα έχει έναν εντελώς νέο αισθητήρα κάμερας 1″ από τη Sony, που ονομάζεται IMX989. Αν και η Xiaomi διαφήμισε το νέο IMX989 ως 1″ από τη μια γωνία στην άλλη, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Ο αισθητήρας είναι παρόμοιος με αυτόν του Xperia Pro-I.

H επωνυμία της Leica ξεχωρίζει δίπλα στον τεράστιο αισθητήρα και, ενώ το design δείχνει πολύ κοντά σε αυτό του Xiaomi 12, αυτή η συνεργασία θα κάνει τη διαφορά.

 

Επεξεργάστηκε την 4 Ιουλίου 2022 18:38

Σχόλια

  • Ευχαριστούμε λοιπόν την Xiaomi πού θα χρησιμοποιηθεί ότι καλύτερο υπάρχει ο αισθητήρας της Sony mobile καί η τεχνογνωσία της Leica που θριαμβεύει στις ναυαρχίδες τις Huawei . Μια ακόμα απόδειξη βλακείας για όσους λατρεύουν τίς εταιρείες και δεν βλέπουν την ουσία ..την αγάπη για την τεχνολογία... καλό ξεκόλλημα λοιπόν.. Sony Xperia 1 iii Sony Xperia 5 ii, Huawei p30 pro, Huawei mate 10 Pro ... και άλλα έτυχε αλλά δεν ξέρω εάν πέτυχε..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.