Xiaomi 13 Lite: Έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Console

xiaomi 13 lite, Xiaomi 13 Lite: Έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Console

To φημολογούμενο Xiaomi 13 Lite έκανε ένα πέρασμα από τη βάση δεδομένων του Google Play Console, αποκαλύπτοντας τη σχεδίασή του και ορισμένες βασικές προδιαγραφές.

Αυτή η συσκευή έχει την κωδική ονομασία Ziyi που ταιριάζει με το Xiaomi Civi 2 ενώ η εικόνα είναι ολόιδια με το Xiaomi Civi 1S.

xiaomi 13 lite, Xiaomi 13 Lite: Έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Console xiaomi 13 lite, Xiaomi 13 Lite: Έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Console

Οι προδιαγραφές στο Google Play Console επιβεβαιώνουν ανάλυση οθόνης 1080 x 2400 px, το chipset Snapdragon 7 Gen 1 μαζί με 8 GB RAM. Η συσκευή τρέχει το Android 12.

Σε άλλα νέα, υπάρχουν φήμες που θέλουν την Xiaomi να κυκλοφορεί και ένα Xiaomi 12 Lite 5G NE (νέα έκδοση) που αναμένεται να είναι πανομοιότυπο με το Civi 2 και το Xiaomi 13 Lite.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.