Xiaomi 13 Lite: Σε λίστα λιανοπωλητή με κύρια κάμερα 50 MP, SD 7 Gen 1

Η Xiaomi προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, που περιλαμβάνει τα Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro, στην παγκόσμια αγορά. Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Mobile World Congress (MWC) 2023.

Ωστόσο, λίγο πριν την κυκλοφορία, το Xiaomi 13 Lite έχει εμφανιστεί στον ιστότοπο ενός γερμανικού λιανοπωλητή, δίνοντάς μας τις βασικές προδιαγραφές, το σχεδιασμό και τις δυνατότητες της συσκευής.

Από τις εικόνες μπορούμε να συμπεράνουμε πως το smartphone μοιάζει σχεδιαστικά με το Xiaomi CIVI 2, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο στην Κίνα. Στο πίσω μέρος, μπορούμε να δούμε μια μεγάλη μονάδα κάμερας που φιλοξενεί συνολικά τρεις κάμερες, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού για διπλή κάμερα selfie.

H σελίδα καταχώρησης στον ιστότοπο του λιανοπωλητή έχει έκτοτε καταργηθεί αλλά τα δεδομένα της στο Google Cache είναι ακόμα διαθέσιμα και οι βασικές προδιαγραφές του Xiaomi 13 Lite εξακολουθούν να είναι ορατές. Η συσκευή φέρεται να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen 1, ο οποίος πιθανότατα θα συνδυαστεί με έως και 12 GB RAM και έως 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά τις κάμερες, περιμένουμε setting τριπλής πίσω κάμερας 50MP + 8MP + 2MP, σύμφωνα με την καταχώριση. Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει διπλή κάμερα selfie 32MP + 32MP.

Όσον αφορά στην οθόνη της συσκευής, το Xiaomi 13 Lite αναμένεται να διαθέτει πάνελ AMOLED 120 Hz με ρυθμό ανανέωσης 6,55 ιντσών. Η συσκευή πιθανότατα θα τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση MIUI 14 που βασίζεται σε Android 13, ενώ λέγεται ότι θα διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 67 W μέσω θύρας φόρτισης USB Type-C.

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2023 9:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.