Xiaomi 13 Pro: Με την κύρια κάμερα του 12S Ultra;

Xiaomi 13 pro, Xiaomi 13 Pro: Με την κύρια κάμερα του 12S Ultra;

H Xiaomi ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει τη νέα της ναυαρχίδα τον Δεκέμβριο και οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν. Η τελευταία φήμη αφορά στο Xiaomi 13 Pro και τις προδιαγραφές του – κυρίως την κάμερά του.

Όσον αφορά, λοιπόν, στο σετ κάμερας, θα πρέπει να περιμένουμε τριπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα 50MP. O αισθητήρας θα είναι από το Xiaomi 12S Ultra, ο 1″ Sony IMX989.

Η Sony και η Xiaomi ανέπτυξαν από κοινού τον αισθητήρα και το κόστος Ε&Α ήταν 15 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός εξασφαλίζει περισσότερο φως και συνολική απόδοση που είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες προδιαγραφές είναι σχεδόν πανομοιότυπες με το Xiaomi 12 Pro. Συμπεριλαμβανομένου του Surge C2 ISP, του προσαρμοσμένου τσιπ Surge P2 για φόρτιση και της επιστήμης χρωμάτων της Leica. Και, φυσικά, θα φοράει τον Snapdragon 8 Gen 2.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.