Xiaomi 13 Ultra: Είναι αληθινό και θα έχουμε παγκόσμια κυκλοφορία

Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Ultra: Είναι αληθινό και θα έχουμε παγκόσμια κυκλοφορία

Το Xiaomi 13 Ultra είναι αληθινό(!) και θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη 18 Απριλίου σε προγραμματισμένο event που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα! Η κυκλοφορία σηματοδοτεί το «δεύτερο κεφάλαιο» της αναβάθμισης της στρατηγικής εικόνας της Xiaomi στη φωτογραφία. Η teaser αφίσα του Xiaomi 13 Ultra δείχνει ότι το εργαλείο είναι εξοπλισμένο με φακό Leica VARIO-SUMMICRON, ο οποίος περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα μεταβλητού διαφράγματος 1 ιντσών.

Οι μηχανικοί της Xiaomi και της Leica συνεργάστηκαν για να φέρουν τις επαγγελματικές φωτογραφικές δυνατότητες της Leica στον τομέα της κινητής απεικόνισης. Το Xiaomi 13 Ultra υπόσχεται να φέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας εικόνας και οπτικών στη φωτογραφία με smartphones.

Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Ultra: Είναι αληθινό και θα έχουμε παγκόσμια κυκλοφορία

Τις προηγούμενες μέρες, σε πρόσφατη διαρροή μάθαμε ότι το βασικό μοντέλο 8GB/ 256GB στην Κίνα θα έχει τιμή 6.299 CNY (περίπου 839 ευρώ), δηλαδή 299 CNY (40 ευρώ) περισσότερο από το αντίστοιχο Xiaomi 12S Ultra που κυκλοφόρησε πέρισυ (όχι Ελλάδα).

Το Xiaomi 13 Ultra 12GB/ 512GB αναμένεται στην Κίνα με τιμή 6.799 CNY (905 ευρώ), ενώ η κορυφαία έκδοση 16GB/ 512 GB θα κοστίζει 7.499 CNY (999 ευρώ).

Η κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική απεικόνισης της εταιρείας και θέτει ένα νέο πρότυπο για τη φωτογραφία με φορητές συσκευές. Η Xiaomi έχει καθιερωθεί σταθερά ως ηγέτης στον κλάδο των κινητών και πρόκειται να ξεπεράσει τα όρια με την κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra. Η εποχή της οπτικής απεικόνισης για φορητές συσκευές πλησιάζει και το Xiaomi 13 Ultra μάλλον θα πρωτοπορεί.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.