Xiaomi 13 Ultra: Φήμες ότι θα γίνει παγκόσμιο

xiaomi 13 ultra, Xiaomi 13 Ultra: Φήμες ότι θα γίνει παγκόσμιο

Το φημολογούμενο Xiaomi 13 Ultra αναμένεται να γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως σύμφωνα με πρόσφατο leak από σχετικά αξιόπιστη πηγή. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ναυαρχίδα της Oppo Find X6 Pro δεν θα βγει εκτός Κίνας.

Το Xiaomi 13 Ultra είναι σίγουρο πως θα διαθέτει μια πολύ ισχυρή κάμερα και ήδη έχουμε μια γενική ιδέα του τι θα προσφέρει η συσκευή.

Όλα δείχνουν ότι η εμβληματική μονάδα κάμερας τύπου DSLR του 12S Ultra θα διατηρηθεί και στο 13 Ultra. Σε φωτογραφία που διέρρευσε βλέπουμε μια μεγάλη κυκλική μονάδα κάμερας, στην οποία είναι τοποθετημένη η κάμερα με τον χαρακτηριστικό αισθητήρα 1 ίντσας και το εμπορικό σήμα της Leica.

xiaomi 13 ultra, Xiaomi 13 Ultra: Φήμες ότι θα γίνει παγκόσμιο

Επιπλέον, η συσκευή φαίνεται να έχει διπλό φλας LED και ο σχεδιασμός της μονάδας κάμερας που διέρρευσε θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η επερχόμενη συσκευή θα έχει επίσης κάμερα περισκοπίου στα 48MP, παρόμοια με αυτή που είδαμε στο 12S Ultra. Η κύρια κάμερα αναμένεται να διαθέτει έναν αισθητήρα 1 ίντσας, πιθανώς τον ίδιο αισθητήρα Sony IMX989 στα 50MP που διαθέτει και το 12S Ultra.

Εκτός από κάμερες, η συσκευή μπορεί να τρέχει με τον Snapdragon 8 Gen 2 SoC της Qualcomm ή ακόμα και με το  8+ Gen 2 μόλις η Qualcomm το κυκλοφορήσει αργότερα. Το Xiaomi 13Ultra αναμένεται να έχει ανάλυση οθόνης 6,7 ιντσών AMOLED WQHD + με καμπύλες άκρες, ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz και μια εγκοπή στο κέντρο του επάνω μέρους, κάτω από την οποία θα στεγάζεται η κάμερα Selfie.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.