Xiaomi 13T & Xiaomi 13T Pro: Επαγγελματικές φωτογραφίες με την υπογραφή της Leica

Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T & Xiaomi 13T Pro: Επαγγελματικές φωτογραφίες με την υπογραφή της Leica

Η Xiaomi αποκάλυψε τα νέα της smartphone 13T και 13T Pro με κάμερες που φέρουν την υπογραφή της Leica και υπόσχονται να ανταποκριθούν στο πάθος της νέας γενιάς χρηστών smartphone, προσφέροντας φωτογραφία επαγγελματικού επιπέδου.

Τόσο το Xiaomi 13T Pro όσο και το Xiaomi 13T διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακούς Summicron – σχεδιασμένους από κοινού με τη Leica. Περιλαμβάνει μια wide angle camera 50MP, με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 24 mm και ενός ασφαιρικού φακού 7P που έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει περισσότερο φως υποστηρίζοντας λήψη υψηλού δυναμικού εύρους, καθώς και έναν φακό telephoto 50MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 50 mm. Η ultra-wide-angle camera 12MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 15 mm είναι ιδανική για τη λήψη πανοραμικών λήψεων και την απαθανάτιση εκπληκτικών τοπίων. Τροφοδοτούμενες από 100% DCI-P3 και οι δύο κάμερες των Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T έχουν ευρύτερο χρωματικό φάσμα που βοηθά στην αποτύπωση κάθε μαγικής στιγμής με την χαρακτηριστική ποιότητα Leica.

Η σειρά Xiaomi 13T προσφέρει δύο αυθεντικά φωτογραφικά στυλ Leica: Τα Leica Authentic Look και Leica Vibrant Look, παρέχοντας πραγματικά εκπληκτικές δυνατότητες απεικόνισης με φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων, έντονη αντίθεση και ευκρίνεια σκιάς, πάντα μαζί με την κλασική αισθητική της Leica. Mε έξι ειδικά φίλτρα αποτελούν αφιέρωμα στο θρυλικό στυλ της Leica, μεταξύ αυτών το Leica Sepia και το Leica Blue που προέρχονται από το LeicaM-Typ240 Film Mode. Προσθέτοντας στις δημιουργικές επιλογές ενός χρήστη, τα Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T προσφέρουν τέσσερα νέα υδατογραφήματα Leica, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για συνθέσεις φωτογραφιών και μεγέθη πλαισίων.

Η σειρά Xiaomi 13T διαθέτει λειτουργία προσαρμοσμένων φωτογραφικών στυλ μέσα από το Pro mode που έκανε ντεμπούτο στο Xiaomi 13 Ultra, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τον τόνο, την τονικότητα και την υφή κατά την ρύθμιση, διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες και χρώματα για μετά την επεξεργασία. Τα προτιμώμενα pre-sets μπορούν να αποθηκευτούν για ιδιαίτερα προσωπικά φωτογραφικά στυλ.

Έχοντας την τεχνολογία Xiaomi ProFocus, η σειρά Xiaomi 13T επιτρέπει στους φωτογράφους να απαθανατίσουν την οποιαδήποτε κίνηση με απίστευτη λεπτομέρεια, από εντυπωσιακές κοντινές φωτογραφίες κινούμενων θεμάτων (όπως σκυλιά και πουλιά) ως συναρπαστικές εικόνες ανθρώπων και τόπων.

Με το Xiaomi 13T Pro, όσα έχετε ονειρευτεί για τη βιντεοσκόπηση γίνονται πραγματικότητα. Βυθιστείτε στον κόσμο της εγγραφής βίντεο 10-bit LOG 4:2:0 H.265, που προσφέρει πρωτοφανή έλεγχο του χρώματος και των λεπτομερειών. Το προεγκατεστημένο Rec.709 LUT προσθέτει μια νότα επαγγελματικής μαγείας στα βίντεο σας, αποδίδοντάς τα με απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια και οπτικό βάθος.

Η εξατομίκευση αποτελεί προτεραιότητα των έξυπνων συσκευών Xiaomi και το Xiaomi 13T Pro έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ελευθερία να εκφράσετε το δικό σας μοναδικό όραμα. Εισάγετε το αγαπημένο σας LUT style στη συσκευή και ενισχύστε το βίντεο σας με την δική σας ξεχωριστή “πινελιά”. Επιπλέον, το Xiaomi 13 Pro φέρνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 8K για να διασφαλίσει πως κάθε σκηνή, κάθε απόχρωση, κάθε λεπτομέρεια της βιντεογράφησής σας θα απαθανατιστεί με ποιότητα που θυμίζει κινηματογράφο. Η wide angle camera 50MP υποστηρίζει OIS και EIS, εξασφαλίζοντας πως τα βίντεο σας παραμένουν σταθερά ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Οι οπίσθιες κάμερες των Xiaomi 13T υποστηρίζουν λήψη βίντεο 4K σε όλες τις εστιακές αποστάσεις, μαζί με γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία. Δοκιμάστε το Pro mode της επεξεργασίας βίντεο που υπάρχει στην εφαρμογή Xiaomi Gallery η οποία επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία των λεζάντων και των πρόσθετων soundtracks ως ξεχωριστά κομμάτια, ιδανικά για τη δημιουργία σύντομων βίντεο για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή ένα προσωπικό vlog.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.