Xiaomi 14: Επίσημο! Η σειρά έρχεται αυτό το μήνα με κάμερες Leica

Xiaomi 14, Xiaomi 14: Επίσημο! Η σειρά έρχεται αυτό το μήνα με κάμερες Leica

H Xiaomi επιβεβαίωσε στο Weibo πως η σειρά Xiaomi 14 θα ανακοινωθεί αυτό το μήνα, χωρίς να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία.

Στην ανακοίνωση αποκαλύπτεται επίσης πως τα επερχόμενα smartphones θα φέρουν το brand Leica και η εταιρεία φωτογραφίας θα παρέχει τον «καλύτερο στον τομέα» φακό Summilux για κινητά τηλέφωνα.

Η σειρά Xiaomi 14 θα έχει ακόμα έναν νέο αισθητήρα εικόνας αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ποιο τηλέφωνο θα τον διαθέτει και ποιος θα είναι ο σκοπός του.

Xiaomi 14, Xiaomi 14: Επίσημο! Η σειρά έρχεται αυτό το μήνα με κάμερες Leica

Οι συσκευές Xiaomi 14 αναμένεται να έχουν το chipset Snapdragon 8 Gen 3, το οποίο η Qualcomm θα αποκαλύψει την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου. Ο CEO της Xiaomi Lei Jun εμφανίζεται παραδοσιακά στη σκηνή στο Summit στη Χαβάη, μιλώντας για την ισχυρή σχέση μεταξύ Xiaomi και Qualcomm και συνήθως εκεί επιβεβαιώνει την επικείμενη άφιξη των επόμενων ναυαρχίδων της εταιρείας.

Η σειρά αναμένεται να έχει τουλάχιστον δύο τηλέφωνα, τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κυκλοφορήσουν πρώτα στην Κίνα εγκαινιάζοντας το νέο λογισμικό σύστημα της Xiaomi, το HyperOS, ενώ μια παγκόσμια κυκλοφορία λογικά θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες εβδομάδες του 2024.

Η 11η Νοεμβρίου γιορτάζεται ως η Ημέρα των Singles (11/11) στην Κίνα και είναι μια ημέρα καταναλωτικής φρενίτιδας. Η Xiaomi προφανώς και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη γιορτή φέρνοντας τις νέες της ναυαρχίδες εγκαίρως.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.