Xiaomi 14: Ίσως έρθει αρχές Νοεμβρίου

Xiaomi 14, Xiaomi 14: Ίσως έρθει αρχές Νοεμβρίου

Η Xiaomi σχεδιάζει να φέρει νωρίτερα τη νέα της σειρά φέτος και, αντί για Δεκέμβριο, να δούμε το Xiaomi 14 στις αρχές Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station στο Weibo, η σειρά Xiaomi 14 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει πριν από τις 11 Νοεμβρίου.

Τα Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 κυκλοφόρησαν στις 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την πηγή, η δημοτικότητα της σειράς 13 είναι και ο κύριος λόγος που η Xiaomi θα ανακοινώσει τη σειρά 14 νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά 13 πέτυχε τους στόχους πωλήσεών της σε μόλις 9 μήνες.

Κάτι ακόμα που θα παίξει ρόλο στην επίσπευση της ανακοίνωσης είναι η αποκάλυψη του Snapdragon 8 Gen 3, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Οκτωβρίου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η σειρά Xiaomi 14 θα είναι η πρώτη που θα αποκτήσει το πιο πρόσφατο chipset.(;)

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, οι συσκευές Xiaomi 14 πιθανότατα θα φέρουν μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για 50MP 1/1,28”.

Το Xiaomi 14 θα έχει μπαταρία 4.860mAh με ενσύρματη φόρτιση 90W και ασύρματη φόρτιση 50W. Το 14 Pro θα έχει μπαταρία 5.000mAh με ενσύρματη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 50W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.