Xiaomi 14: Teaser για το διεθνές λανσάρισμα

Xiaomi 14, Xiaomi 14: Teaser για το διεθνές λανσάρισμα

Η αποκλειστική για την Κίνα σειρά Xiaomi 14 θα μπορούσε να ξεκινήσει τη διεθνή της κυκλοφορία πολύ σύντομα, καθώς το ινδικό υποκατάστημα της Xiaomi έχει δημοσιεύσει μια εικόνα στο X που αποτελεί teaser για την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 14.

Η σειρά Xiaomi 14 περιλαμβάνει τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro, και ενώ η Xiaomi δεν έχει αναφέρει ρητά αυτά τα τηλέφωνα στην ανάρτησή της στο X, είναι ασφαλές να πούμε ότι μιλάει για τη συγκεκριμένη σειρά, καθώς αναφέρει τη συνεργασία της Xiaomi με τη Leica και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν φακούς με την υπογραφή της Leica.

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro θα μπορούσαν να κάνουν το διεθνές ντεμπούτο τους αργότερα αυτό το μήνα στο MWC, αφού η σειρά 13 παρουσιάστηκε στις παγκόσμιες αγορές πέρυσι στο MWC. Αυτά τα τηλέφωνα μπορεί να βρουν και το Xiaomi 14 Ultra που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και το οποίο αναμένεται να διαθέτει κύρια κάμερα με ευρύτερο μεταβλητό διάφραγμα.

Τα Xiaomi 14 και 14 Pro τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC και διαθέτουν παρόμοιο υλικό, με αξιοσημείωτες διαφορές στα τμήματα της οθόνης και της μπαταρίας. Το μοντέλο Pro διαθέτει επίσης κάμερα 50MP με μεταβλητό διάφραγμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.