Xiaomi 14 Ultra: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 1.499 ευρώ και απίθανα δώρα!

Xiaomi 14 Ultra Ελλάδα τιμή, Xiaomi 14 Ultra: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 1.499 ευρώ και απίθανα δώρα!

Το Xiaomi 14 Ultra διαθέτει ένα επαγγελματικό σύστημα τεσσάρων καμερών με εκπληκτική εμβέλεια εστίασης από 12mm έως 120mm. H βασική κάμερα διαθέτει μεταβλητό διάφραγμα ƒ/1.63-ƒ/4.0, και προσφέρει απρόσκοπτη προσαρμογή της έκθεσης σε διάφορες περιπτώσεις. Με έναν υπέρ-μεγέθη αισθητήρα μιας ίντσας LYT-900 και δυναμικό εύρος έως και 14EV, η ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Το τετραπλό σύστημα καμερών συμπληρώνεται από μια floating telephotο κάμερα Leica στα 75mm, μια περισκοπική κάμερα Leica στα 120mm και μια ultra-wide κάμερα Leica στα 12mm.

Χάρη στο Xiaomi Shield Glass, η καινοτόμα οθόνη All Around Liquid Display του Xiaomi 14 Ultra επαναπροσδιορίζει την έννοια της θέασης, επιτυγχάνοντας μια συνεχή καμπύλη σε όλες τις πλευρές και γωνίες, δημιουργώντας έτσι την εμπειρία μιας flat οθόνης με τη διαδραστικότητα μιας καμπυλωτής άκρης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χάρη στην 6.73″ C8 AMOLED οθόνη, ειδικά κατασκευασμένη από την Xiaomi, με ανάλυση WQHD+ (3200 x 1440), 522ppi, κυμαινόμενο ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz και 3000 nits φωτεινότητα.

Από τις 11 και μέχρι και τις 28 Απριλίου 2024 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ισχύει ειδική προσφορά early bird όπου οι Xiaomi Fans που θα αποκτήσουν το νέο Xiaomi 14 Ultra, θα λάβουν επίσης:

• Το νέο ρολόι Xiaomi Watch S3 αξίας €179 που διαθέτει AMOLED Οθόνη 1,43”, μεγάλη αυτονομία, δυνατότητα BT calling & ανέπαφων πληρωμών μέσω του Xiaomi Pay, καθώς και το μοναδικό χαρακτηριστικό των εναλλάξιμων bezels.

Το φωτογραφικό κιτ της συσκευής που προσφέρει επαγγελματική φωτογραφική εμπειρία και αποτελείται από:
• Θήκη Προστασίας
• Λαβή κάμερας
• Προσαρμογέα φωτογραφικού φίλτρου 67mm
• Διακοσμητικό δακτύλιο κάμερας
• Λουράκι τηλεφώνου

Επιπλέον, με κάθε αγορά, οι καταναλωτές δικαιούνται μία δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης για τους πρώτους έξι (6) μήνες από την ημερομηνία αγοράς καθώς και μία δωρεάν υπηρεσία επισκευής εκτός εγγύησης για τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς (αφορά αγορές που θα γίνουν μέσα στο πρώτο έτος την ημερομηνίας κυκλοφορίας). Οι προσφορές αυτές ισχύουν για αγορές που γίνουν πριν από τις 10.04.2025.

Με κάθε νέα συσκευή, ο χρήστης θα λάβει τις παρακάτω υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ
• 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium
• 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Google One με 100GB αποθηκευτικό χώρο

Tα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.