Xiaomi 14 Ultra: Teardown αποκαλύπτει τις αλλαγές στο εσωτερικό

Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14 Ultra: Teardown αποκαλύπτει τις αλλαγές στο εσωτερικό

Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra χθες και αμέσως κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικά λεπτομερές teardown βίντεο της συσκευής από το WekiHome.

Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14 Ultra: Teardown αποκαλύπτει τις αλλαγές στο εσωτερικό

Ενώ το 14 Ultra μοιάζει με τον προκάτοχό του, έχει αρκετές εσωτερικές αλλαγές. Η νέα ναυαρχίδα διαθέτει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο περίβλημα μητρικής πλακέτας.

Ακόμα, το νέο πηνίο ασύρματης φόρτισης που υποστηρίζει τώρα ασύρματη γρήγορη φόρτιση 80W, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τον σωστό ασύρματο φορτιστή Xiaomi. Το εσωτερικό μέρος του πηνίου φόρτισης και NFC διαθέτει επίσης μεγαλύτερο φιλμ απαγωγής θερμότητας.

Oι πρόσφατα ενημερωμένοι αισθητήρες κάμερας φαίνονται στο σημείο 3:40 και ακολουθούν πολλά δείγματα εικόνων που ξεκινούν από το σημείο 4:30. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει όλα τα βασικά εσωτερικά στοιχεία του τηλεφώνου, κάτι που πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.