Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Μια τεράστια διαρροή στα τέλη Αυγούστου αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε μόνο για το σχεδιασμό.

Τώρα, όμως, προέκυψε ένα σύντομο βίντεο για το TikTok, που δείχνει τα Xiaomi 14T και 14T Pro, αν και μπορούμε να δούμε μόνο το πίσω σχέδιο. Δυστυχώς το αρχικό βίντεο καταργήθηκε αλλά υπάρχουν μερικά Screenshot που δείχνουν τις συσκευές.

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε Xiaomi 14T, Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Σύμφωνα με αυτά, η νέα σειρά 14T ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τους προκατόχους της, αλλά τα camera island έχουν πιο λιτό σχεδιασμό. Αποτελούνται απλώς ένα τυπικό τετράγωνο camera bump με στρογγυλεμένες γωνίες.

Αν και δεν ξεχωρίζει καλά, το 14T Pro φαίνεται να έχει υιοθετήσει επίπεδο σχεδιασμό με επίπεδη πλάτη και επίπεδο πλαϊνό πλαίσιο. Το φινίρισμα επίσης μοιάζει με frosted glass με λαμπερό φινίρισμα. To απλό μοντέλο φαίνεται να έχει ένα κυρτό λείο glass. Βέβαια, μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο καθώς δεν ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι ποιο στην εικόνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας.

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14T

Xiaomi 14T & 14T Pro: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές και η τιμή τους

Τα Xiaomi 13T και 13T Pro παρουσιάστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς, άρα πλησιάζει η άφιξη των διαδόχων, 14T και 14T Pro.