Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders και για τις δύο συσκευές.

Η Xiaomi συνεχίζει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Leica. Και τα δύο νέα τηλέφωνα θα κατασκευαστούν από κοινού με φακούς Leica και βελτιστοποιήσεις χρώματος όπως και οι συσκευές της περσινής σειράς Xiaomi 13T . Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης την «κινηματογραφική τέχνη και την ανθρωπιστική φωτογραφία» υπονοώντας νέες προσθήκες στα χρωματικά προφίλ της Leica.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης ότι και οι δύο συσκευές θα έρχονται με μια εφάπαξ επισκευή εκτός εγγύησης χωρίς πρόσθετες χρεώσεις εργασίας και μια φορά δωρεάν επισκευή οθόνης.

Αυτά δείχνουν το Xiaomi 14T σε τέσσερα χρώματα και το 14T Pro σε τρία. Όπως φαίνεται, η επωνυμία Leica εξακολουθεί να υπάρχει και στο περίβλημα της κάμερας στην πλάτη της συσκευής.

Το ίδιο τo camera island είναι ένα ορθογώνιο σχήμα στο επάνω αριστερό μέρος πίσω. Και οι δυο συσκευές έχουν τρεις κάμερες, ενώ υπάρχει και φλας LED.

Κανένα smartphone δε φαίνεται να διαθέτει κάμερα ζουμ με περισκόπιο, αλλά καμία συσκευή της σειράς Τ δεν είχε ποτέ.

Το πίσω τζάμι στο 14T φαίνεται πιο κυρτό από αυτό του 14T Pro, αλλά και τα δύο έχουν επίπεδα πλαίσια. Το κουμπί λειτουργίας έχει μια τρισδιάστατη υφή που κάνει πολύ εύκολο τον εντοπισμό του με την αφή.

Το 14T φέρεται να διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 6,67 ιντσών “1,5K” με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 4.000 nit, chipset MediaTek Dimensity 8300-Ultra, 12 GB RAM, 256 GB κύρια κάμερα 50 MP με αισθητήρα Sony IMX906 τύπου 1/1,56″, έναν τηλεφακό 50 MP, έναν υπερευρυγώνιο 12 MP και μια κάμερα selfie 32 MP.

Το 14T Pro θα είναι κατά κύριο λόγο παρόμοιο, αλλά θα τροφοδοτείται από το Dimensity 9300+ chipset και θα έχει αποθηκευτικό χώρο 512 GB. Και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Η τιμή του 14T φημολογείται ότι θα είναι 649 €, ενώ του 14T Pro 899 €.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro Fold: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.