Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή. Πέρυσι είχαμε τα 13T και 13T Pro και φέτος περιμένουμε τα 14T και 14T Pro.

Τώρα ένα νέο leak μας δίνει κάποιες λεπτομέρειες για αυτές τις δύο επερχόμενες συσκευές.

Πιο συγκεκριμένα, το Pro λέγεται ότι βασίζεται στο επερχόμενο Redmi K70 Ultra για την κινεζική αγορά. Δεν θα είναι, όμως, ένα απλό rebrand, καθώς το 14T Pro θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το μοντέλο στο οποίο θα βασίζεται.

Και τα δύο θα τροφοδοτούνται από το MediaTek Dimensity 9300 SoC, αλλά το 14T Pro θα έχει ασύρματη φόρτιση για πρώτη φορά στη σειρά T και μια τηλεφακό κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά λείπουν από το K70 Ultra, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με μία macro κάμερα. Το 14T Pro θα έχει επίσης co-branding Leica όπως και ο προκάτοχός του, ενώ το Redmi όχι για να διατηρήσει την τιμή χαμηλότερη.

Τα Xiaomi 14T και Xiaomi 14T Pro θα προσφέρονται και τα δύο στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες αγορές, αλλά όχι στην Ινδία.

Το Xiaomi 14T είναι πιθανό να χρησιμοποιεί ένα SoC της σειράς Dimensity 8000, όπως και το 13T. Εκτός από αυτό, η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού και του 13T Pro, θα είναι η ταχύτητα φόρτισης – το Pro πήρε 120W, ενώ το απλό έμεινε στα 67W. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί ξανά φέτος και πιθανότατα το 14T θα παραλείψει και την ασύρματη φόρτιση, προκειμένου να ξεχωρίσει περισσότερο το Pro μοντέλο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.