Xiaomi 14T: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Dimensity 8300 Ultra

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Dimensity 8300 Ultra

To Xiaomi 14T, η πιο light έκδοση του Xiaomi 14T Pro εντοπίστηκε από ένα μέλος της ομάδας MySmartPrice στη βάση δεδομένων Geekbench.

Το μοντέλο Xiaomi 14T που χρησιμοποιήθηκε για τις δοκιμές αναφοράς έχει προφανώς ένα chipset Dimensity 8300 Ultra και 12 GB μνήμης RAM. Η συσκευή εμφανίστηκε με τον αριθμό μοντέλου 2406APNFAG.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, πέτυχε 4389 σε single-core δοκιμή και 15043 σε multi-core δοκιμή στη βάση δεδομένων. Αποκάλυψε επίσης ότι το επερχόμενο Xiaomi 14T θα τρέχει το skin της Xiaomi που βασίζεται σε Android 14.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες λεπτομέρειες για το Xiaomi 14T, αλλά πιθανότατα θα εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Πέρυσι, η σειρά Xiaomi 13T κυκλοφόρησε το δεύτερο εξάμηνο του Σεπτεμβρίου. Τόσο το 13T όσο και το 13T Pro περιλάμβαναν ένα σύστημα κάμερας με wide φακό 50MP με OIS από τη Leica, έναν τηλεφακό Leica 2x 50MP, έναν ultrawide φακό Leica 12MP και μια μπροστινή κάμερα selfie 20MP. Η σειρά 13T της Xiaomi προσφέρει δύο ξεχωριστά στυλ φωτογραφίας: το Leica Authentic Look για φυσική εμφάνιση και το Leica Vibrant Look.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Πριν από ένα μήνα, υπήρξαν φήμες ότι η Xiaomi θα επιδείξει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στο MWC τον Φεβρουάριο του 2025.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.