Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Xiaomi 15, Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 15 και οι σχετικές διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους. Το τελευταίο leak αφορά στις δυνατότητες φόρτισης και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις εκεί καθώς παραμένει ίδια με του Xiaomi 14.

Το Xiaomi 15 εμφανίστηκε πρόσφατα στον ιστότοπο πιστοποίησης 3C της Κίνας, επιβεβαιώνοντας τον αριθμό μοντέλου του ως 24129PN74C. Η λίστα αποκαλύπτει υποστήριξη για προσαρμογείς MDY-14-EC και μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W, όπως και ο προκάτοχός του, το Xiaomi 14.

Η λίστα δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης του Xiaomi 15. Ωστόσο, είναι πιθανό να παραμείνει στις ίδιες προδιαγραφές με το Xiaomi 14, προσφέροντας ασύρματη φόρτιση περίπου 50W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W.

Η σειρά Xiaomi 15 πρόκειται να περιλαμβάνει τρία μοντέλα: τα Xiaomi 15, 15 Pro και 15 Ultra. Αυτή η νέα ναυαρχίδα αναμένεται να είναι η πρώτη που θα διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4.

Επιπλέον, το Xiaomi 15 Pro, το μεσαίο μοντέλο της σειράς, φημολογείται ότι θα έρθει με μια νέα κύρια κάμερα με ένα ευρύ διάφραγμα με ανάλυση 50 MP και πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα. Αυτό θα συμπληρωθεί με μια κάμερα ζουμ τηλεφακού περισκοπίου 50 MP 3x. Tο Xiaomi 15 Pro θα μπορούσε να έχει σύστημα τριπλής κάμερας, με κάθε φακό να είναι χρονισμένος στα 50 megapixel.

Άλλες φήμες θέλουν το Xiaomi 15 Ultra να έρχεται με έναν νέο τηλεφακό περισκοπίου 200 megapixel, που ξεπερνά τον φακό των 50 MP που βρίσκεται στο Xiaomi 14 Ultra. Εκτός από την κάμερα, το Xiaomi 15 Ultra αναμένεται να προσφέρει μερικές φρέσκιες επιλογές για το υλικό της πλάτης , όπως τζάμι, κεραμικό και vegan δέρμα. Κάθε επιλογή θα είναι λογικά διαθέσιμη και σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αυτό το στυλ που σας ταιριάζει.

Η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην Κίνα πιθανότατα στο MWC της Βαρκελώνης το 2025. Στη συνέχει θα ακολουθήσει το παγκόσμιο λανσάρισμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 14 Pro και Pro+: Δείτε επίσημες εικόνες των smartphone που έρχονται την επόμενη εβδομάδα

Η Xiaomi λανσάρει τη σειρά Redmi Note 14 Pro στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα και η μάρκα μοιράστηκε τώρα επίσημες εικόνες του Note 14 Pro+.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A56: Ετοιμάζεται και θα φέρνει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση

Η Samsung εργάζεται για το Galaxy A56 και αυτό αποδεικνύεται πλέον επίσημα μέσω μιας καταχώρισης σε μια βάση δεδομένων IMEI.