Xiaomi 15 Pro: Παρελθόν από την κύρια κάμερα το μεταβλητό διάφραγμα

Xiaomi 15 Pro, Xiaomi 15 Pro: Παρελθόν από την κύρια κάμερα το μεταβλητό διάφραγμα

Nέες φήμες για το Xiaomi 15 και το Xiaomi 15 Pro που θα είναι τα πρώτα smartphone που θα έχουν το επερχόμενο κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 4 SoC, και αναμένεται να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο.

Το Xiaomi 15 Pro φημολογείται τώρα ότι θα έρθει με μια νέα κύρια κάμερα ενιαίου (αλλά μεγάλου) διαφράγματος με ανάλυση 50 MP και έναν «σούπερ μεγάλο» αισθητήρα, σύμφωνα με τον διάσημο κινέζο tipster Digital Chat Station. Έτσι, το μεταβλητό διάφραγμα δεν κληρονομήθηκε από τον προκάτοχό του.

Το νέο διάφραγμα θα συνδυαστεί με μια κάμερα ζουμ τηλεφακού 50 MP 3x με περισκόπιο και το τηλέφωνο θα είναι συνολικά ελαφρώς πιο λεπτό από τον προκάτοχό του.

Το Xiaomi 15 Pro θα έχει επίσης μια μικρο-κυρτή οθόνη ανάλυσης «2K», όπως το Xiaomi 14 Ultra, μια πολύ μεγάλη μπαταρία και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων στην οθόνη.

Το Xiaomi 14 Pro δεν έγινε ποτέ διαθέσιμο εκτός Κίνας και το Xiaomi 15 Pro μπορεί δυστυχώς να έχει την ίδια μοίρα.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, η ultrawide του 15 Pro θα έχει επίσης ανάλυση 50 MP και η κύρια κάμερα θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα OmniVision OV50K τύπου 1″. Η κάμερα ζουμ περισκοπίου πιθανότατα θα χρησιμοποιεί το Sony IMX882.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Το Xiaomi 14T Pro για το οποίο ακούμε τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να γίνει επίσημο σύντομα, καθώς έχει πιστοποιηθεί από το NBTC της Ταϊλάνδης.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Επιβεβαιώθηκε η φόρτιση 67 W

Η Xiaomi ετοιμάζει μια νέα συσκευή Mix Fold, η οποία μόλις πιστοποιήθηκε από την CCC και αποκάλυψε τη φόρτιση.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Αυτό θα είναι – μάλλον – το σύστημα κάμερας

Το Xiaomi 14 Pro κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 στην Κίνα kαι έμεινε αποκλειστικό για την εγχώρια αγορά χωρίς παγκόσμια κυκλοφορία.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi 13: Επίσημο το πρώτο τηλέφωνο της σειράς με κάμερα 108MP

Το Xiaomi Redmi 13 είναι επίσημο και είναι το πρώτο της σειράς με κάμερα 108MP που βασίζεται στον αισθητήρα 1/1,67” Samsung ISOCELL HM6.