Xiaomi 15 Ultra: Τρεις επιλογές για το υλικό της πλάτης

Xiaomi 15 ultra, Xiaomi 15 Ultra: Τρεις επιλογές για το υλικό της πλάτης

Νέα φήμη από την Κίνα αναφέρει ότι το Xiaomi 15 Ultra θα έρθει με τρεις διαφορετικές επιλογές υλικών για την πλάτη, μία περισσότερη δηλαδή από τον προκάτοχό του που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Ο leaker Digital Chat Station μας καλεί μέσω Weibo να περιμένουμε το 15 Ultra να κυκλοφορήσει σε παραλλαγές με οικολογική δερμάτινη πλάτη, γυάλινη πλάτη και κεραμική πλάτη. Επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το Xiaomi 15 Ultra θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 4 SoC της Qualcomm και θα έχει οθόνη αφής «2K» (γνωστή και ως QHD+) με μικροκαμπύλες σε όλες τις πλευρές, όπως το 14 Ultra.

Το camera bump θα είναι για άλλη μια φορά ένας τεράστιος κύκλος, με κέντρο οριζόντια στο πίσω μέρος.

Μια προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι η συσκευή θα συνοδεύεται από κάμερα ζουμ περισκοπίου 200 MP, η οποία θα παρέχει ζουμ 4x.

Εάν το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας παραμένει το ίδιο με την προηγούμενη φορά, τότε το 15 Ultra αναμένεται να γίνει επίσημο στο MWC στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.