Xiaomi: Αποκάλυψε με teaser το Mi MIX 10 και το MIUI 15

Xiaomi, Xiaomi: Αποκάλυψε με teaser το Mi MIX 10 και το MIUI 15

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Xiaomi είναι η Mi MIX, η οποία έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς ανά τα χρόνια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει απογοητεύσει κάπως τους χρήστες της, γιατί αναβάλλει συνέχεια την κυκλοφορία του επόμενου smartphone της σειράς, που από ότι φαίνεται θα είναι το Mi MIX 10.

Τι γίνεται με τα Mi MIX;

To Xiaomi Mi MIX 3 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018. Αν και οι οπαδοί της σειράς περίμεναν το Mi MIX 4, η εταιρεία κυκλοφόρησε απλά τη 5G έκδοση του τελευταίου μοντέλου της σειράς. Επίσης, παρουσίασε το Mi MIX Alpha, ένα φουτουριστικό concept smartphone, το οποίο ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά.

Όλον αυτό τον καιρό κυκλοφορούν πολλές αναφορές από χαρακτηριστικά τα οποία ενδεχομένως θα ανήκουν στο Xiaomi Mi MIX 4. Ωστόσο, πρόσφατο tease δείχνει ότι ίσως το συγκεκριμένο smartphone δεν κυκλοφορήσει ποτέ.

Όσα αποκάλυψε η εταιρεία

Η κινέζικη κατασκευάστρια πραγματοποίησε στις 16 Ιουνίου το Xiaomi Security and Privacy Promotion Event, στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να τοποθετούν κάποια αυτοκόλλητα, σε ένα ειδικό ταμπλό που δημιούργησε η Xiaomi.

Ανάμεσα στα διαθέσιμα αυτοκόλλητα, υπήρχαν και δύο που προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ένα ανέφερε το όνομα του επόμενου Mi MIX, που από ότι φαίνεται θα είναι το Mi MIX 10, και το άλλο αποκάλυπτε το MIUI 15.

Xiaomi, Xiaomi: Αποκάλυψε με teaser το Mi MIX 10 και το MIUI 15

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κίνηση της Xiaomi. Ωστόσο, οι περισσότεροι υποθέτουν ότι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, θα παραλείψει τις εκδόσεις MIUI 13 και MIUI 14, και ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει απευθείας το Mi MIX 10, παραλείποντας όλα τα ενδιάμεσα μοντέλα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blaxos

Marketing..να ξεπεράσει το ios 12,13 και emui και πιο μπροστά από το android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.