Xiaomi: Αποκαλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για τα 12, 12 Pro

Xiaomi 12, Xiaomi: Αποκαλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για τα 12, 12 Pro

Η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στις 28 Δεκεμβρίου και αναμένονται κυρίως τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro, ενώ φημολογείται ότι ένα Xiaomi 12X είναι καθ’ οδόν. Τα τηλέφωνα θα έχουν chipset Snapdragon 8 Gen 1, ενώ τώρα ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, Lei Jun, αποκάλυψε περισσότερα βασικά χαρακτηριστικά για το δίδυμο.

Το Xiaomi 12 πρόκειται να κυκλοφορήσει με γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 67 W και ασύρματη φόρτιση 50 W, ενώ το Pro θα φέρει 120 W στο τραπέζι.

Xiaomi 12, Xiaomi: Αποκαλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για τα 12, 12 Pro

Παράλληλα, η πλήρης λίστα των υποτιθέμενων προδιαγραφών του 12 Pro διέρρευσε στο διαδίκτυο, μαζί με μερικά renders και ζωντανές φωτογραφίες, υποδηλώνοντας έναν ακόμη επανασχεδιασμό της κάμερας, η οποία υποτίθεται ότι θα φιλοξενεί τρεις συσκευές λήψης 50 MP.

Το Xiaomi 12 Pro λέγεται ότι έχει τρεις κάμερες 50 MP στο πίσω μέρος, ενώ θα φέρει το Sony IMX707, το οποίο έχει μέγεθος 1/1,28” και θα υποστηρίζει τη λειτουργία pixel-binning με ένα μεγάλο pixel 2,44 μm.

Xiaomi 12, Xiaomi: Αποκαλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για τα 12, 12 Pro

Η μπαταρία θα είναι μία κυψέλη 4.600 mAh που θα υποστηρίζει τη διπλή φόρτιση της Xiaomi που προστατεύει από υπερθέρμανση. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη 6,73″ με ανάλυση 1440p, ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480 Hz.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Η xiaomi ανεβαίνει κατακόρυφα στον mobile τομέα!! Γενικά σε ότι φτιάχνει εκτός από smartphone είναι πολύ καλή. Είμαι Samsung fanboy εδώ και χρόνια αλλά νομίζω το επόμενο μου κινητό θα είναι xiaomi ειδικά τώρα που το καινούργιο fe (το μόνο πραγματικά vfm της sammy) θα είναι μια χλιαρή αναβάθμιση του προκατόχου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.