Το Xiaomi Black Shark 2 θα κυκλοφορήσει Μάρτιο ή Απρίλιο

Xiaomi Black Shark 2, Το Xiaomi Black Shark 2 θα κυκλοφορήσει Μάρτιο ή Απρίλιο

Φαίνεται πως η Xiaomi πλησιάζει στη κυκλοφορία του τρίτου της gaming smartphone, του Black Shark 2 (με την κωδική ονομασία Skywalker). Με μια ανάρτησή του ο διευθυντής προϊόντων της εταιρείας Wang Teng Thomas αποκάλυψε στους οπαδούς ότι έχει δει τον νέο Black Shark και ότι είναι γεμάτο προσωπικότητα και κάτι πολύ καινούριο.

Ξέρουμε ότι η Xiaomi εργάζεται στον διάδοχο του πρώτου Black Shark από τον Απρίλιο του 2017 και ότι θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 855, τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM και Android 9 Pie.

Η Xiaomi παρουσίασε το πρώτο της gaming smartphone, το Black Shark, τον Απρίλιο του 2017 και στη συνέχεια ακολούθησε με το Black Helicopter Helo με 10GB μνήμης RAM τον Οκτώβριο. Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος, θα μπορούσαμε να περιμένουμε το Black Shark 2 να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.