Xiaomi Black Shark 3: Έλαβε πιστοποίηση 3C, θα έχει 27W ταχυφόρτιση, Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Xiaomi Black Shark 3, Xiaomi Black Shark 3: Έλαβε πιστοποίηση 3C, θα έχει 27W ταχυφόρτιση, Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Μόλις μερικούς μήνες πριν η Black Shark κυκλοφόρησε ένα νέο gaming smartphone με την υποστήριξη της Xiaomi, το Xiaomi Black Shark 2. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο μοντέλο της.

Ένα νέο Black Shark smartphone με αριθμό μοντέλου DLT-A0 έλαβε την κινέζικη πιστοποίηση 3C. Δυστυχώς, η καταχώρηση της συσκευής δεν αποκαλύπτει αρκετές λεπτομέρειες, αλλά λογικά θα ονομάζεται Xiaomi Black Shark 3 και σύμφωνα με την 3C θα έχει 27W γρήγορη φόρτιση, όπως έχει και το Black Shark 2.

Xiaomi Black Shark 3, Xiaomi Black Shark 3: Έλαβε πιστοποίηση 3C, θα έχει 27W ταχυφόρτιση, Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες λεπτομέρειες, αλλά φήμες θέλουν το Xiaomi Black Shark 3 να είναι αναβάθμιση του προκατόχου του τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σχεδιαστικά.

Όσον αφορά το εσωτερικό, λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 και αφού πρόκειται για gaming smartphone θα έχει μεγάλη μπαταρία και 12GB μνήμη RAM.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία αποκαλύπτουν μία συσκευή με τρεις πίσω κάμερες και waterdrop notch. Το smartphone αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το επερχόμενο Xiaomi Black Shark 3.

Η Black Shark είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι στα επερχόμενα smartphone θα επαναφέρει τη κλασική θύρα ακουστικών που την είχαμε δει στο αρχικό Black Shark, γι’ αυτό θεωρούμε βέβαιο ότι το Xiaomi Black Shark 3 να έχει την πολυπόθητη 3.5mm θύρα.

Όπως είναι λογικό, τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι φήμες και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία, και καλό θα ήταν να μην τα θεωρήσουμε δεδομένα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.