Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

, Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

, Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Το μηνιαίο του πίνακα με τις συσκευές Android που σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις κυκλοφόρησε το AnTuTu. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα το καλύτερο αποτέλεσμα πέτυχε το Xiaomi Black Shark 4S Pro.

Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.

Η κινεζική πλατφόρμα κυκλοφόρησε ακόμα μια λίστα με τα midrangers, όπου ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος, με τη vivo να κατακτά την πρωτιά με το smartphone iQOO Z5.

, Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Από τη λίστα με τις κορυφαίες επιδόσεις λείπουν τηλέφωνα με chipset Snapdragon 8 Gen 1 επειδή υπήρχαν ανεπαρκή δεδομένα, αποκάλυψε το AnTutu. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να δούμε στις πρώτες θέσεις τα Moto Edge X30 και Xiaomi 12 Pro, όταν θα υπάρχουν αρκετές δοκιμασμένες συσκευές προκειμένου να έχουν μια μέση βαθμολογία.

Το Oppo Find N το συναντάμε στην 5η θέση λόγω της βελτιστοποίησης της GPU και της απαγωγής θερμότητας. Υπάρχει επίσης η αποκλειστική διεπαφή χρήστη για τον συγκεκριμένο παράγοντα μορφής. Τελικά η βαθμολογία του AnTuTu είναι ένα άθροισμα τεσσάρων βασικών στοιχείων – CPU, GPU, διεπαφή χρήστη και μνήμη.

, Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, εννέα από τα δέκα top τηλέφωνα έρχονται με chipset της σειράς Snapdragon 700G. Ο λόγος για τον οποίο το iQOO Z5 ξεπερνά τις επιδόσεις του Honor 60 Pro, παρά τις μικρές διαφορές στο chipset, είναι ο αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης UFS 3.1.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.