Xiaomi Black Shark 5S series: Κυκλοφόρησαν οι προδιαγραφές

black shark 5S, Xiaomi Black Shark 5S series: Κυκλοφόρησαν οι προδιαγραφές

Μετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Black Shark 5 νωρίτερα τον Ιούνιο, έρχεται η σειρά της επόμενης σειράς gaming smartphone, της Black Shark 5S. Οι πρώτες προδιαγραφές των Black Shark 5S και 5S Pro έγιναν γνωστές από τον αξιόπιστο tipster Digital Chat Station.

Τα Black Shark 5S και 5S Pro θα διαθέτουν ευαίσθητες στην πίεση οθόνες OLED 6,67″ με ανάλυση FHD+ και κεντραρισμένη τρύπα. Ο ρυθμός ανανέωσης δεν αναφέρεται ρητά, αλλά οι φήμες δείχνουν ότι θα διατηρηθούν τα 144 Hz της σειράς Black Shark 5. Και τα δύο τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από το πιο πρόσφατο chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 και θα διαθέτουν ταχύτερο χώρο αποθήκευσης SSD+UFS.

Σύμφωνα πάντα με τον DCS, το 5S θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 64MP και το 5S Pro μια 108MP. Και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν μπαταρίες 4.790 mAh με ενσύρματη φόρτιση 120 W. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν κινητήρα X-axis, στερεοφωνικά ηχεία και μαγνητικές σκανδάλες παιχνιδιών.

Η σειρά Black Shark 5S αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.