H Xiaomi, αφού αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Civi 2 και τις διπλές κάμερες selfie, παρουσίασε τώρα τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τις δυνατότητες φόρτισης του smartphone.
H Xiaomi, αφού αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Civi 2 και τις διπλές κάμερες selfie, παρουσίασε τώρα τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τις δυνατότητες φόρτισης του smartphone.
Με μια ανάρτηση αφίσας teaser στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, η Xiaomi αναφέρει ότι έχει «λεπτό και ελαφρύ σώμα» με «σούπερ μπαταρία 4500 mAh». Αναφέρεται επίσης η φόρτιση 67W, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία του Civi 2 σε πλήρη μπαταρία σε 40 λεπτά.
Όσον αφορά στις κάμερες, η συσκευή θα έχει κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX766 με διάφραγμα f/1,8. Οι διπλές κάμερες selfie είναι 32MP η καθεμία, με τη μία να έχει ultrawide angle φακό.
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.
Σύμφωνα με διαρροή του Digital Chat Station, Κινέζος κατασκευαστής δοκιμάζει για Android flagships μπαταρία 10.000mAh με ατσάλινο περίβλημα και stacked κελιά.
Η κάμερα του Galaxy S27 Ultra, σύμφωνα με νέα θήκη από τον Ice Universe, περνά σε ενιαίο ανασηκωμένο οριζόντιο camera island αντί για ξεχωριστούς δακτυλίους.
Σχόλια