Xiaomi Civi: Επίσημη παρουσίαση με έμφαση στο design

, Xiaomi Civi: Επίσημη παρουσίαση με έμφαση στο design

Παρουσιάστηκε το Xiaomi Civi, το οποίο προσφέρει ένα καλά σχεδιασμένο mid range πακέτο, σε μία νέα σειρά της εταιρείας. Εκτός από το πίσω μέρος, χαρακτηριστικό είναι και το πολύ λεπτό προφίλ του νέου μοντέλου.

Το Xiaomi Civi είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη 6.55 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED με κυρτές άκρες και συχνότητα λειτουργίας τα 120 Hz. H ανάλυση της οθόνης είναι 2400×1080 pixels, με πολύ υψηλά επίπεδα φωτεινότητας που φτάνουν τα 950 nits.

, Xiaomi Civi: Επίσημη παρουσίαση με έμφαση στο design

To πάχος του Xiaomi Civi βρίσκεται λίγο κάτω από τα 7 χιλιοστά, με μεταλλικά στοιχεία στο πλαίσιο, το οποίο χωρά μία μπαταρία 4500 mAh. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 778G, που είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική των 6 nm, από την TSMC. To Xiaomi Civi θα είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση με 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης σε τιμή 350 ευρώ περίπου, μία έκδοση με 8 GB RAM και 256 GB εσωτερική μνήμη στα 385 ευρώ περίπου και μία έκδοση με 12 GB RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης τα 256 GB στα 425 ευρώ περίπου.

, Xiaomi Civi: Επίσημη παρουσίαση με έμφαση στο design

Στο θέμα της κάμερας, υπάρχει μία selfie κάμερα στα 32 Megapixel, τύπου punch hole, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες. Η κύρια είναι στα 64 Megapixel, η ultra wide είναι στα 8 Megapixel, ενώ η macro είναι στα 2 Megapixel.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.