Xiaomi Civi: Νέα σειρά smartphones έρχεται τέλη του μήνα

, Xiaomi Civi: Νέα σειρά smartphones έρχεται τέλη του μήνα

Η Xiaomi είναι έτοιμη για την παρουσίαση μίας νέας σειράς smartphone, η οποία θα ονομάζεται Civi και θα αποκαλυφθεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα είναι ελάχιστες.

Τα Xiaomi Civi smartphones θα αποτελέσουν μία νέα οικογένεια smartphones, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πόσα θα είναι και τι χαρακτηριστικά θα έχουν. Η Xiaomi δίνει έμφαση στο στοιχείο του σχεδιασμού στο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα προκειμένου να ανακοινώσει την έλευση της νέας σειράς.

Εκτός από το design, τα Xiaomi Civi smartphones θα χαρακτηρίζονται και από την “καινοτόμο τεxνολογία imaging”, όπως το αναφέρει η ίδια η Xiaomi, αφήνοντας αιχμές για κάποια ενισχυμένη λειτουργία στις κάμερες των νέων μοντέλων.

Μία άλλη πληροφορία που έχει γίνει γνωστή είναι ότι η οικογένεια Civi ενδέχεται να αντικαταστήσει τη σειρά CC της Xiaomi, με την εταιρεία να σημειώνει ότι τα νέα smartphones θα στοχεύουν στους “νέους άντρες με αυτοπεποίθηση”, όπως το τονίζει η Xiaomi στην ανακοίνωσή της.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.