Η Xiaomi το έχει "τερματίσει" με τα νέα βίντεο αντοχής του Redmi Note 7


Άλλο ένα αστείο βίντεο από τον CEO της Xiaomi, Lu Weibing με το οποίο θέλει να αποδείξει την ανθεκτικότητα του “value for money” smartphone Redmi Note 7, κάνει τον γύρο του κόσμου. Σε αυτό το βίντεο ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας αποφάσισε να τα βάλει με μερικά φρούτα.
Σε περίπτωση που δεν έχετε προσέξει τις τελευταίες κυκλοφορίες βίντεο της Xiaomi, αυτά κυρίως επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην πρόσφατα κυκλοφορούμενη συσκευή Redmi Note 7. Διατηρώντας την παράδοση της εταιρίας, πρόκειται για ένα ακόμη προσιτό, οικονομικά Xiaomi smartphone, της τάξεως περίπου των 150 δολαρίων, με καλές προδιαγραφές όμως, όπως μια μεγάλη οθόνη LCD 6,3 ιντσών, ανθεκτική μπαταρία 4,000 mAh και μια κύρια κάμερα 48MP.
Η συνεχιζόμενη διαφημιστική καμπάνια του CEO της Xiaomi, Lu Weibing για το τηλέφωνο είναι σαφώς επικεντρωμένη στην επίδειξη της αντοχής του προϊόντος. Έχουμε ήδη δει το Redmi Note 7 να σπάει καρύδια, να πέφτει από σκάλες μέσα σε κάδο σκουπιδιών και να χρησιμοποιείται σαν βάση κοπής. Τώρα έχουμε ακόμα μερικά βίντεο για να απολαύσετε και είναι αρκετά σαφές ότι η προσπάθεια έχει πάρει ένα σαφώς “φρουτώδες” θέμα σε αυτό το σημείο.
Redmi Note 7, Η Xiaomi το έχει "τερματίσει" με τα νέα βίντεο αντοχής του Redmi Note 7
Το πρώτο κλιπ δείχνει το Redmi Note 7 να ανοίγει ένα καρπούζι στα δύο, χτυπώντας το επανειλλημένα με την οθόνη του κινητού. Ενώ στο άλλο δείχνει τον Lu Weibing να ρίχνει από ύψος ένα μεγάλου μεγέθους Durian (εξωτικό φρούτο) πάνω στην συσκευή. Και τα δύο βίντεο, φυσικά τελειώνουν χωρίς καμία ευδιάκριτη ζημιά στο smartphone. Σε αυτά που οφείλουμε να πιστώσουμε στην Xiaomi, είναι ότι παρά το προσιτό κόστος της συσκευής, το Redmi Note 7 έχει προστασία από Gorilla Glass 5. Επιπλέον, αν και δεν έχει διαφημιστεί κάπου επίσημα, φαίνεται ότι έχει και κάποιου είδους ανεκτικότητα στο νερό κατά την αποσυναρμολόγηση. Παρόλα αυτά βέβαια δεν συμβουλεύουμε κανέναν να δοκιμάσει κάτι τέτοιο στην δική του συσκευή

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι άλλο μένει να σκαρφιστούν οι άνθρωποι της Xiaomi για να τραβήξουν πάλι τα βλέμματα πάνω τους.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Χαχαχαχαχαχα….!!! Σοβαρά ανοίγει το καρπούζι στα δύο;;;; Έγραψε!!!!😂😂😂😂

ΙΩΑΝΝΗΣ

Όντως υπάρχει σε αυτή την τιμή;. Εάν ναι που;

alxgiann

Καμιά κουβέντα για την μαιμού 48Mp κάμερα του redmi note 7 θα πεί κανένας; Eίναι interpolated ο σένσορας- το γνωρίζουν καλά αυτό το άθλημα από παλιά στην Κίνα..

mixtri

Και η οθόνη γρατζουνιεται από σκόνη.

jimaras

και το αστειο θα ναι να το παρει ο jerry και να σπασει στα δυo στο bend test

zeopeoulas

κ η κυρια καμερα είναι 12 mpixel με ένα ειδικο πρόγραμμα κανει κ ΚΑΛΑ 48 αλλα ουτε καν. οι απατεωνιες ττων κολοκινεζων μια ζωη . κ με όλα τα κινητα μπορεις να σπασεις το καρπουζι χωρις να παθει τπτ . ελεος. ότι να νε

ΚώσταςD.

Η κυρίως κάμερα είναι αυτή: SAMSUNG 48MP ISOCELL Bright GM1. Και το pro λέγεται ότι θα έχει τον SONY IMX586 CMOS. Επίσης θα έχει το Night Scene Mode του Mi Mix 3. Ενημερωτικά…

George

@zeopeoulas Κάτσε με την samsung/apple σου τότε που αν είχε βγάλει τέτοιο κινητό ακριβώς το ίδιο θα το χρέωνε 400+
Αναμένουμε το Pro μεγαλύτερο επεξεργαστή που λένε ότι θα υποστηρίζει κανονικά 48MP και την κάμερα Sony που νιώθω θα είναι εντυπωσιακή

Giannisanag

@zeopeoulas
To παρακάτω ειναι απο το επίσημο site της samsung
“Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2018 – Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία των ημιαγωγών, ανακοίνωσε δύο νέους αισθητήρες εικόνας των 0.8-micrometer (μm) pixel, τον 48-megapixel (Mp) Samsung ISOCELL Bright GM1…”
https://www.samsung.com/gr/news/global/samsung-isocell-bright-GM1-and-GD1/
Για να ειμαστε ακριβεις και να μην ειμαστε να μην πω τι….

alxgiann

@George @KostasD To ISP του SD660 δεν “σηκώνει” πάνω από 25mp κάμερα. Άρα, τεχνικά η συσκευή έχει ταβάνι το οποίο είναι προκαθορισμένο. Υπαρχουν συγκριτικά ηδη στο youtube, δείτε και μόνοι σας. Eιδικά με την στοκ εφαρμογή τα πράγματα δεν έιναι καθόλου ρόδινα. Με Gcam κάτι γίνεται αλλά πάλι ειδικά την νύχτα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Κατά τα άλλα είναι καλή συσκευή αλλά για να σηκώσει αληθινά 48mp πρέπει να αλλάξει SOC στην επόμενη έκδοση. Για να δούμε.

Dimis46

Χτες μου έπεσε το κινητό xiaomi max 2 μέσα στο ασανσέρ από το δεύτερο όροφο κ δεν έπαθε τίποτα.. Τυχερός που δεν έπαθε τίποτα!!

ΚώσταςD.

@alxgiann Ναι συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς “παίζει”. Δλδ έβαλαν μια κάμερα 48αρα απλώς για να την βάλουν;;; 48mp φωτογραφια δεν μπορεί να τραβήξει;;; Για την ποιότητα μήπως φταίει ότι ο σαμσουνγκ ο αισθητήρας δεν είναι τόσο καλός;;; Πάντως στο pro θα έχει τον Snapdragon 675 απ’ ότι λέγεται οπου isp-48mp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.