Xiaomi: Ετοιμάζει smartphone με iPhone 11 module και πίσω οθόνη

Xiaomi, Xiaomi: Ετοιμάζει smartphone με iPhone 11 module και πίσω οθόνη

Αρκετοί έχουν θεωρήσει το module καμερών που διαθέτουν τα iPhone 11 ιδιαίτερα άσχημο. Ωστόσο, αυτό δεν σταμάτησε την Google από το να χρησιμοποιήσει παρόμοιο σχεδιασμό στα Pixel 4, ούτε και τη Xiaomi από το να προσθέσει ένα ακόμη τετράγωνο πλαίσιο στην πλάτη ενός smartphone.

Θα έχει διπλό τετράγωνο πλαίσιο στην πλάτη

Διέρρευσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο δείχνει ότι η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος. Ωστόσο, το ιδιαίτερο στον σχεδιασμό του τηλεφώνου δεν είναι η δεύτερη οθόνη, διότι η ιδέα αυτή δεν είναι πρωτότυπη. Πρώτη φορά την είδαμε στο Vivo NEX Dual Display και πρόσφατα κυκλοφόρησε το Nubia Z20 που χρησιμοποιεί παρόμοιο σχεδιασμό.

Το smartphone της Xiaomi έχει στην πλάτη ένα τετράγωνο module καμερών παρόμοιο με αυτό των iPhone 11 και στην ακριβώς απέναντι γωνία υπάρχει μία δεύτερη οθόνη, η οποία έχει το ίδιο μέγεθος.

Η δεύτερη οθόνη μπορεί να χρησιμεύει στην εμφάνιση ειδοποιήσεων και να βοηθά στη λήψη selfie φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι το smartphone της Xiaomi δεν θα έχει μπροστινή selfie κάμερα. Στο module βλέπουμε τέσσερις αισθητήρες και μεταξύ των δύο στοιχείων υπάρχει το flash.

Η μπροστά όψη του smartphone δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολύ λεπτά πλαϊνά bezels, ελάχιστο chin και λεπτό forehead. Όμως, στην πλάτη του τηλεφώνου υπάρχει το λογότυπο MIX και η λεζάντα της εικόνας που διέρρευσε είναι το “Mi MIX Dual Display“.

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη πατέντα αφορά ένα από τα concept που δουλεύει η εταιρεία όσον αφορά το Xiaomi Mi MIX 4. Το design ταιριάζει αρκετά με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και η εταιρεία έχει αρκετό χρόνο να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του smartphone, διότι όπως γνωρίζουμε δεν πρόκειται να βγει στην αγορά πριν το 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antgeo

Μπροστά Νοte 10, πίσω iPhone 11 pro max.. Μες στην πρωτοπορία η xiaomi

ThanasisA

Κι όταν θα κάνεις Βιντεοκληση οι άλλοι θα βλέπουν τον ορίζοντα.. Πολύ έξυπνο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.