Xiaomi Foldable Smartphone: Θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και θα διπλώνει στα τρία

Xiaomi, Xiaomi Foldable Smartphone: Θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και θα διπλώνει στα τρία

Τα πρώτα foldable smartphones είναι για μία ακόμη φορά προ των πυλών. Αν τελικά η Huawei και η Samsung τα καταφέρουν θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων τα Mate X και Galaxy Fold. Ωστόσο, έκανε την εμφάνιση του ένα δίπλωμα που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του foldable της Xiaomi.

Η Xiaomi έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά teaser βίντεο από μία foldable συσκευή που αναπτύσσει. Ωστόσο, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αφορά τη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι το foldable είναι σχεδόν έτοιμο να βγει στην αγορά.

Xiaomi, Xiaomi Foldable Smartphone: Θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και θα διπλώνει στα τρία

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε την 1η Μαρτίου του 2019 και καταχωρήθηκε επίσημα στις 25 Μαρτίου. Λίγους μήνες αργότερα, στις 5 Αυγούστου δημοσιεύτηκε επίσημα και βάση των εγγράφων λήγει την 1η Μαρτίου του 2024. Ουσιαστικά η Xiaomi έχει περιθώριο μέχρι τότε να κυκλοφορήσει τη συσκευή.

Όπως και με κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση τα έγγραφα συνοδεύουν τα σχέδια της συσκευής. Το foldable της Xiaomi έχει δύο μεγάλους μεντεσέδες οι οποίοι κάνουν δυνατή τη αναδίπλωση του smartphone προς τα έξω. Όταν η συσκευή είναι διπλωμένη τότε διαθέτει τρεις οθόνες, την κεντρική και δύο μικρότερες στην πίσω όψη.

Xiaomi, Xiaomi Foldable Smartphone: Θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και θα διπλώνει στα τρία

Η συσκευή έχει τρεις κάθετα τοποθετημένες πίσω κάμερες, αλλά καμία selfie. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία ίσως χρησιμοποιήσει under-display ή pop-up κάμερα, κι αυτό γιατί όταν το foldable smartphone είναι διπλωμένο η πίσω κάμερα είναι κρυμμένη.

Ως τώρα έχουμε δει αρκετά βίντεο του επερχόμενου foldable smartphone και η Xiaomi είχε αναφέρει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2019 και θα κοστίζει τα μισά από το Galaxy Fold.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.