Xiaomi Gemini (Mi 5): Με Snapdragon 820 στο Geekbench

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από τότε που η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Mi4, έκτοτε έχουμε δει μοντέλα όπως Xiaomi Mi 4c και Xiaomi Mi 4i, αλλά όχι τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi5 που περιμένουμε. Φαίνεται ότι το Xiaomi Mi5 θα έρθει με τον πρόσφατα ανακοινωμένο Snapdragon 820, και αυτός είναι μάλλον ο λόγος που ο Κινέζος καθυστέρησε περισσότερο απ’ότι περιμέναμε.

Μια συσκευή της Xiaomi πέρασε από το Geekbench με την κωδική ονομασία “gemini” και χαρακτηριστικά που θα περιμέναμε να δούμε από ναυαρχίδα ή έστω μια high-end συσκευή. Επομένως το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για το Xiaomi Mi5.

Έχει 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 (MSM8996), δεν αναφέρεται η GPU, αλλά ξέρουμε ότι ο 820 φορά Adreno 530 GPU, που σύμφωνα με την Qualcomm έχει 40% καλύτερη απόδοση από την Adreno 430 του περσινού Snapdragon 810. Επίσης, βλέπουμε μνήμη RAM 3GB και Android 6.0 Marshmallow.

Όσο για το σκορ, τα πήγε αρκετά καλά (2140 σε single-core, 4762 σε multi-core), αλλά δεν κερδίζει τον ανταγωνισμό, να πούμε ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιο αρχικό prototype

Xiaomi Gemini (Mi 5): Με Snapdragon 820 στο Geekbench, Xiaomi Gemini (Mi 5): Με Snapdragon 820 στο Geekbench

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tampletakias

3gb RAM Εμμ με τις τωρινές ναυαρχίδες να είναι στα 4 αυτό είναι στα 3???
Δεν ξερω τι θα γίνει ελπίζω να είναι prototype όπως λέει το κείμενο γιατί αλλιώς δεν θα κάνει κάτι με 3gb

Alex

@Tampletakias Τόσο hype για τον 820 και βγάζει ίδιο score με τον A9…

ChrisG

όλη η φασαρία για το τίποτε.αναμενόμενο…ο 8890 mongoose θα ρίχνει πολύ ξύλο.
Single-core : 2294.
Multi-core : 6908.
ότι και να λένε μερικοί όταν είσαι κατασκευαστής κάνεις ότι θέλεις.εάν αυτές οι επιδόσεις συνδυαστούνε με android 6.0 και ελαφρώς λίγο βελτιστοποιημένο touchwiz σε σχέση με την 5.1.1 περιμένω Note 6.ο 820 θα είναι vfm στις mid συσκευές.

alexis touba

Huawei mate8 kirin950 πηστευω θα κανει τη διαφορα

dimitris2066

οπως φαίνεται πρέπει να ειναι κάποιο απλό τεστ δοκιμών καθώς φαίνεται πως στο συγκεκριμένο benchmark είναι μόνο στα 1.6 ghz χρονισμένο..αναμένουμε

Anarchy79

Tampletakias Σαν να εχουμε ξεφυγει καπως και νομιζουν μερικοι οτι οσο μεγαλυτερο , τοσο το καλυτερο, αλλα στην τεχνολογια δεν ειναι παντα ετσι . Μια χαρα θα κανει οποιαδηποτε δουλεια και με 3 και με 2 ραμ, np.

Μιχάλης

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια με κινητά android (s2 & s4) με άπειρο ψάξιμο και πείραγμα (custom roms, cm, κτλ) κατάλβα οτι το σημαντικότερο στα κινητά είναι η βελτιστοποίηση του software και σε αυτό τον τομέα η xiaomi δεν παίζεται (συγκρίνεται μόνο με τα Nexus). Φίλος στην δουλεία είχε μέχρι σήμερα το mi2s (σχεδόν 3 ετών συσκευή). Ε, η απόκρισή του είναι λες και βγήκε από το κουτί. Αν είχε 4G, ανετα αντικαθηστούσε το s4 μου. Περιττό δεν να σχόλιασω το πως πάει το mi4c με το οποίο το αντικατέστησε… 😉 Οπότε προσωπικά μάλλον το Mi5 θα το χτυπήσω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.