Xiaomi Lite 13: Για να γίνεις βασιλιάς των selfie

xiaomi 13 lite, Xiaomi Lite 13: Για να γίνεις βασιλιάς των selfie

Το Xiaomi 13 Lite έγινε και επίσημα παγκόσμια διαθέσιμο μετά την παρουσίαση στο MWC 2023 στη Βαρκελώνη. Είναι ένα mid-range smartphone – όπως υποδηλώνει και το όνομά του – με σχεδιασμό βασισμένο στο Civi 2, το οποίο έρχεται με μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά.

Το Xiaomi Lite 13 είναι σχεδιασμένο για χρήστες που είναι παθιασμένοι με τη λήψη υπέροχων selfie, stories, και σκηνικών. Με διπλό σύστημα μπροστινής κάμερας και ευέλικτες λειτουργίες λογισμικού, η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες τους. H 32ΜΡ κεντρική κάμερα είναι κατάλληλη για υπέροχες φωτογραφίες και η κάμερα των 8ΜΡ βοηθά στη λήψη επιπλέον στοιχείων βάθους για ένα φυσικό bokeh effect στις selfies.

Χάρη στο σύστημα Dynamic Framing, το οποίο εντοπίζει με έξυπνο τρόπο τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται εντός του πλαισίου, καθώς και μέσα από τα συστήματα Selfie zoom, Pocket mirror και Xiaomi Selfie Glow, αναβαθμίζεται το περιεχόμενο των δημιουργών. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι σχεδιασμένες για την εύκολη και γρήγορη λήψη selfie και βιντεοκλήσεων, πράγματα που χρησιμοποιούνται πολύ στην καθημερινότητα.

Το Xiaomi 13 Lite διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon® 7 Gen 1, μια υπέροχη οθόνη AMOLED στα 120Hz και ταχεία φόρτιση στα 67W. Μόλις 7.23 σε πάχος και 171 γραμμάρια σε βάρος και μια μπαταρία στα 4.500mAh, δίνει μια μοναδική αίσθηση χρήσης στο χέρι και μεγάλη διάρκεια ζωής σε καθημερινή βάση.

Η τιμή του στην Ελλάδα για την έκδοση 8/256 είναι 549 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου με δώρο Redmi Buds 4.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.