Xiaomi Mi 10: Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες

, Xiaomi Mi 10: Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες

Η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει το flagship smartphone, Mi 10 της το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, και σήμερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες live φωτογραφίες οι οποίες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό του.

Ας ξκινήσουμε όμως από το front panel. Σε αυτό όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες έχει ενσωματωθεί ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Ταυτόχρονα, ένα screen protector που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα αποκάλυπτε ότι η οθόνη του smartphone θα είναι curved.

Στο back panel τώρα έχει τοποθετηθεί η τετραπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία. Το τηλέφωνο μοιάζει αρκετά με το Mi Note 10, το πρώτο smartphone με την κάμερα των 108MP.

Χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Mi 10 λέγεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 6.57 ιντσών τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Κάτω από την οθόνη θα ενσωματωθεί το in-display fingerprint scanner ενώ στο punch-hole πιθανόν θα δούμε μία κάμερα στα 32MP. Τα γρανάζια του smartphone θα γυρίζει ο Snapdragon 865, σε συνδυασμό με 12GB LPDDR4X μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο από 256 έως 512GB UFS 2.1.

Η τετραπλή κάμερα στην πλάτη τώρα, θα αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα στα 64MP ο οποίος θα συνοδεύεται από έναν wide-angle 12MP, telephoto στα 8MP και macro στα 2MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση 66W και ασύρματη φόρτιση 40W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

μπορεί η μπαταρίες να είναι ακόμα βαριές και μικρές σε διάρκεια αλλά τουλάχιστον θα φορτίζουν υπερβολικά γρήγορα.. τι 66W !!!

Antuan

Τέρμα τα “wall victims”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.