Xiaomi Mi 10: Έρχεται το 2020 με τον τούμπανο Snapdragon 865

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10: Έρχεται το 2020 με τον τούμπανο Snapdragon 865

Οι τεχνικές λεπτομέρειες του Snapdragon 865 παραμένουν άγνωστες. Καθώς περιμένουμε την Qualcomm να μας ενημερώσει, αρκετοί κατασκευαστές έχουν δηλώσει ήδη ότι θα κυκλοφορήσουν smartphones με το νέο SoC. Μία από τις εταιρείας είναι και η Xiaomi, της οποίας ο αντιπρόεδρος, Bin Lin, ανακοίνωσε ότι το Xiaomi Mi 10 θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με τον νέο flagship επεξεργαστή.

Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με Snapdragon 865

Με βάση τα προηγούμενο χρόνια, θα περίμενε κανείς ότι το πρώτο smartphone με τον νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm θα ήταν δια χειρός Samsung. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα προλάβει φέτος την νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα του Xiaomi Mi 10, η βασική έκδοση και το Mi 10 Pro, το οποίο ενδεχομένως θα διαθέτει τον Snapdragon 865. Επιπλέον, περιμένουμε τα νεότερα flagships της κινέζικη εταιρείας να υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 66W, να διαθέτουν κύρια κάμερα 108MP, και κυκλοφορούν νωρίς το 2020.

Από πλευράς σχεδιασμού, το Xiaomi Mi 10 είναι πολύ πιθανό να διαθέτει punch hole σε σχήμα χαπιού ή pop-up μηχανισμό, όπου θα φιλοξενείται η διπλή selfie κάμερα. Επίσης, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι θα διαθέτει καμπύλη οθόνη, η οποία θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Τέλος, ο Bin Lin επιβεβαίωσε ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δέκα 5G smartphones το 2020, τα οποία θα διαθέτουν τους Snapdragon 865, 765 και 765G.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.