Xiaomi Mi 10 και 10 Pro: Χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και 10 Pro: Χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Περιμένουμε η Xiaomi να παρουσιάσει φέτος δύο flagships, τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Μέχρι τώρα περιμέναμε ότι θα κυκλοφορήσουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αλλά πρόσφατες αναφορές αναιρούν αυτό το δεδομένο.

Σχετικά με την κυκλοφορία

Σύμφωνα με τον tipster @Sudhanshu1414, φέτος η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα δύο Xiaomi Mi 10 ταυτόχρονα , σε αντίθεση με τα Xiaomi Mi 9 που βγήκαν στην αγορά με διαφορά μηνών. Όσον αφορά τη χρονική περίοδο, αναμένεται να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο στη MWC και ενδεχομένως να κυκλοφορήσουν άμεσα.

Χαρακτηριστικά

Πριν ημέρες, ένας Κινέζος leaker δημοσίευσε στο Weibo μία λίστα με τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων flagships. Η βασική έκδοση των Xiaomi Mi 10 θα έχει 6,5 ίντσες οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στη λίστα δεν αναφέρονται πληροφορίες για την οθόνη του Pro.

Τόσο το Mi 10 όσο και το Mi 10 Pro θα διαθέτουν τον Snapdragon 865. Η απλή έκδοση θα βγαίνει σε παραλλαγές 8GB ή 12GB RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Από την άλλη, η Pro έκδοση θα έχει 12GB RAM και θα βγαίνει σε παραλλαγές με 128GB, 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν κύρια κάμερα 108MP. Το Xiaomi Mi 10 θα διαθέτει τρεις ακόμη αισθητήρες 20M, 12MP και 5MP. Ενδεχομένως να είναι μία ultrawide, ένας τηλεφακός και ένας αισθητήρας βάθους. Αντίστοιχα, οι τρεις επιπλέον κάμερες της Pro θα είναι στα 48MP, 12MP και 8MP.

Σε επίπεδο ενέργειας, και τα δύο smartphones θα έχουν μπαταρία 4.500mAh. Ωστόσο, το Mi 10 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W, ασύρματη φόρτιση 30W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W. Η Pro έκδοση θα υποστηρίζει μάλλον την ίδια αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, ενώ η ασύρματη και ενσύρματη θα είναι 40W και 66W, αντίστοιχα.

Τιμή

Στο ίδιο leak αποκαλύπτονται εν μέρη οι τιμές των Xiaomi Mi 10. Αν και οι τιμές της βασικής έκδοσης είναι κρυμμένες, μπορούμε να διακρίνουμε ότι η 8/128GB τιμολογείται στα CNY3.199 ή περίπου 412€ και η 12/256GB τιμολογείται στα CNY3.699 ή περίπου 476€.

Το Mi 10 Pro θα έχει τρεις εκδόσεις με την 12/128GB να τιμολογείται στα CNY3.799 ή περίπου 489€, την 12/256GB στα CNY4.099 ή περίπου 528€ και την 12/215GB στα CNY4.499 ή περίπου 579€.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Αν κρίνουμε από το Note 10 που ήρθε Ελλάδα επίσημα στα 600 ευρώ, το Pro προβλέπω να τα πιάνει τα 750 με 800. Να τη και η Xiaomi χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ειδικά τώρα που χωρίς google services η Huawei θα έχει πρόβλημα στην Ευρώπη.
Δε λέω βέβαια οτι δε θα τα αξίζει με τέτοια χαρακτηριστικά, απλά με μερικές προσθήκες ακόμη το χτύπαει και αυτή σε κανα χρόνο το χιλιαρικό.

Δήμος

Η Xiaomi κατασκευάζει κινητά για όλα τα βαλάντια. Ας βγάζει ότι θέλει σε ότι τιμές νομίζει. Μας δίνει τόσες πολλές επιλογές που απλά μας καλύπτει τις ανάγκες μας σε ότι θέλουμε και προπάντων οικονομικά. Φυσικά ότι τιμή και να βάλει θα είναι πολύ καλύτερη από τα αντίστοιχα κινητά άλλων εταιριών.

Nickolas

Με εξαίρεση την Apple όλες οι εταιρείες έχουν κινητά για όλα τα βαλάντια, απλά οι ναυαρχίδες της Xiaomi ήταν ανεκαθεν flagship killers με κάποιες ελλείψεις, αλλά όπως έγινε με την περίπτωση της Huawei, όπως έγινε και με τη OnePlus, από 300 ευρώ βρεθήκαμε στα 800, έτσι κι η Xiaomi άρχισε να ανεβάζει τιμές και σε λίγο καιρό θα είναι στα ίδια επίπεδα με τις άλλες εταιρείες.

BILL5DS

Όπως πηγαίνει η αγορά πηγαίνουν και αυτοί.

Σιτσου

Και κάτι επέκταση, οι τιμές των Νote 10 και Note 10 pro, θα πέσουν κατακόρυφα, άλλωστε το τελευταίο ήταν σίγουρα testbed για τις κάμερες!!

Γιάννης

Χρονια πολλα, καλη χρονια με υγεία. Η ερώτηση μου είναι έχει φωνητικές εντολές, δηλ. call Maria, και να παίρνει τον συγκεκριμένο αριθμο που του έχεις καταχωρήση, διότι έχω ενα Redmi Pro, και δεν το έχει!!

Touba4

Τα 600ευρ θα τα πιανει για πλακα.κριμα γιατι θαθελα να μπορω να παρω

Bill

Η pocophone και η redmi ανεξαρτητοποιήθαν ώστε να γίνει ακριβώς αυτό που γίνεται τώρα!Να έχει flagship στη xiomi και οι άλλες να είναι mid range κάτω από την ομπρέλα της xiomi!Αυτό το μοντέλο ακολούθησαν η oppo με Vivo και OnePlus(άλλο αν έπιασε και το γύρισε)..και hauwei με την honor!Δεν την είδε καμία xiomi…πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η xiomi δεν βασίζει τα κέρδη της στην πώληση κινητών,αλλά χρησιμοποιεί τα κινητά για γιγάντωση του brand της!Όπως αγοράζεις πλυντήριο samsung επειδή ξέρεις τη μάρκα…έτσι στην Κίνα και την Ευρώπη…ξέρεις xiomi και παίρνεις και τα άλλα προϊόντα της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.