Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Σχεδιασμός, ημερομηνία κυκλοφορίας, και AnTuTu [φώτο]

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Σχεδιασμός, ημερομηνία κυκλοφορίας, και AnTuTu [φώτο]

Τα επόμενα flagships smartphones της κινέζικης κατασκευάστριας θα είναι τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Μέχρι τώρα είχαμε μάθει διάφορες πληροφορίες για τα επερχόμενα έξυπνα τηλέφωνα την εταιρείας, αλλά τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν ή και διέρρευσαν ακόμη περισσότερα στοιχεία.

Η αφίσα που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Πρώτα από όλα, διέρρευσε μία προωθητική αφίσα η οποία αποκαλύπτει – επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό των Xiaomi Mi 10. Στην αφίσα φαίνεται καθαρά η πλάτη των smartphones.

Στην πάνω αριστερή γωνία υπάρχει το module των καμερών χωρισμένο σε δύο τμήματα. Το πάνω μέρος φιλοξενεί τρεις κάμερες, και ακριβώς από κάτω υπάρχει ένας ακόμα αισθητήρας και το LED flash.

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Σχεδιασμός, ημερομηνία κυκλοφορίας, και AnTuTu [φώτο]

Όσον αφορά τη μπροστινή μεριά των Xiaomi Mi 10, βλέπουμε μία curved οθόνη με punch hole στην πάνω αριστερή γωνία, και ιδιαίτερα μικρό bezel στην κορυφή. Τέλος, τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Το score στο AnTuTu

Πρόσφατα, επιβεβαιώθηκε ότι τα Xiaomi Mi 10 θα διαθέτουν LPDDR5 μνήμη RAM, ενώ φημολογείται ότι θα έχουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0 και τον Snapdragon 865. Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο hardware βοήθησε την Pro έκδοση να σημειώσει το μεγαλύτερο score που έχουμε δει στο AnTuTu.

Στη λίστα των flagships Android smartphones με τις καλύτερες επιδόσεις για τον μήνα Δεκέμβριο, το υψηλότερο score κατέχει το Asus ROG Phone 2 με 506.832 πόντους. Ωστόσο, σύμφωνα με την πηγή που διέρρευσε το score του Mi 10 Pro, το smartphone ξεπέρασε τους 590.000 πόντους.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Αρχικά, αναμενόταν η κινέζικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει τα Xiaomi Mi 10 στις 23 Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC 2020. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία θα αποκαλύψει τα νέα της flagships σε ένα online-only event που θα πραγματοποιήσει στις 13 Φεβρουαρίου.

Από εκεί και έπειτα, δεν γνωρίζουν αν τελικά η Xiaomi θα παρευρεθεί στην έκθεση, ή αν θα ακυρώσει την επίσκεψη της, όπως έκαναν η ZTE και η LG. Ωστόσο, θεωρούμε ότι τα smartphones θα κυκλοφορήσουν μετά την έκθεση MWC 2020.

Όσον αφορά την τιμή των Xiaomi Mi 10, ο CEO της εταιρεία, Lei Jun, δήλωσε στο Weibo ότι αυτή τη φορά δεν έθεσαν οικονομικούς περιορισμούς, αλλά επικεντρώθηκαν στην ποιοτική κατασκευή των smartphones. Οπότε, αναμένεται η τιμή των νέων flagships της Xiaomi να είναι σχετικά υψηλή.

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3 Πηγή 4

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.