Xiaomi Mi 10: Πούλησαν smartphones αξίας 27 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα λεπτό

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10: Πούλησαν smartphones αξίας 27 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα λεπτό

Μόλις εχθές η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε τα νέα της flagships και σήμερα ξεκίνησε την πώληση τους. Τα Xiaomi Mi 10 είναι σαφώς πιο ακριβά από τα προηγούμενα flagships της εταιρείας, αλλά έρχονται με πραγματικά αξιόλογο hardware.

Ξεπούλησαν σε χρόνο ρεκόρ

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, τα Mi 10 ξεπούλησαν μέσα σε ένα λεπτό. Η εταιρεία είχε διαθέσει και τα δύο μοντέλα, σε όλες τις εκδόσεις τους στα Tmall, JD.com και Xiaomi Mall. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα νέα flagships ξεπούλησαν αποφέροντας μικτά έσοδα 200 εκατομμύρια yuan ή σχεδόν 27 εκατομμύρια ευρώ.

Η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι το δεύτερο πακέτο smartphones θα είναι διαθέσιμο στις 21 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ανέφερε αν θα διαθέσει τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro εκτός Κίνας μέσα στον μήνα.

Οι τιμές, στην Κίνα, των διαφόρων παραλλαγών για το Xiaomi Mi 10 είναι 3999 yuan ή περίπου €526 για την 8GB/128GB, 4299 yuan ή περίπου €565 για την 8GB/256GB και 4699 yuan ή περίπου €618 για την 12GB/256GB.

Αντίστοιχα, το Mi 10 Pro τιμολογείται στα 4999 yuan ή περίπου €658 για την 8GB/256GB, στα 5499 yuan ή περίπου €723 για την 12GB/256GB και στα 5999 yuan ή περίπου €789 για την 12GB/512GB.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Πολύ καλό smartphone, αν και οι τιμές παίρνουν την ανιούσα, και αυτό είναι ανησυχητικό… Εάν φτάσουν χιλιάρικα όπως τα Huawei…. Bye bye !! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και μάλιστα επώνυμες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.