Xiaomi Mi 10: Το κόστος κατασκευής είναι 440 δολάρια

, Xiaomi Mi 10: Το κόστος κατασκευής είναι 440 δολάρια

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα το Mi 10, ένα smartphone το οποίο κοστολογείται στα $673. Το Techinsights έκανε μία ανάλυση του κόστους κατασκευής της κορυφαίας έκδοσης με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο αποκαλύπτοντας ότι ανέρχεται στα $440.

Σύμφωνα με τον Lei Jun, Chairman της Xiaomi, το πραγματικό κόστος των smartphone εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το κόστος προμήθειας των εξαρτημάτων, οι φόροι, κόστος έρευνας και ανάπτυξης και άλλους.

, Xiaomi Mi 10: Το κόστος κατασκευής είναι 440 δολάρια

Το Xiaomi Mi 10 συγκριτικά με άλλα flagship smartphone από εταιρείες όπως η Samsung, η Apple και η Huawei, έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή παρόλο που το κόστος κατασκευής κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα για όλες τις εταιρείας. Το κορυφαίο smartphone της Apple, iPhone 11 Pro Max για παράδειγμα με αποθηκευτικό χώρο 512GB έχει κόστος κατασκευής $490.5 ωστόσο το κόστος αγοράς ξεπερνάει τα $1500. Από την άλλη το Samsung Galaxy S10+ των 128GB έχει κόστος κατασκευής $420 και κόστος αγοράς $999.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Request

Να τους βοηθήσουμε κάπως ρε γαμότο….

Tasos Spanos

Απλά μην αγοράζεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Με μεγάλη εξωτερική οθόνη και μπαταρία 4.780 mAh

Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των αναδιπλούμενων flip-style με το Mix Flip που έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και τεράστια μπαταρία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Με πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα, SD 8 Gen 3 και κάμερα περισκοπίου 5x

Τα αναδιπλούμενα στην Κίνα εξελίσσονται πολύ γρήγορα αδυνατίζοντας σε μέγεθος και προσφέροντας πιο ισχυρά chipset, κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.