Σήμερα banner της επερχόμενης συσκευής διέρρευσαν online, τα οποία μας δίνουν μία πρώτη ματιά στο πίσω μέρος της συσκευής. Αρχικά, στο banner βλέπουμε δύο χρώματα, ένα frosted silver και μία διάφανη έκδοση, κάτι που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της Xiaomi. Επίσης, στο πίσω μέρος βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, μαζί με ένα τριπλό LED flash.
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η αναγραφή στην περισκοπική κάμερα. Αν και η Samsung κατάλαβε ότι το ζουμ 100x ήταν κάπως υπερβολικό και έκανε πίσω στο Galaxy Note 20 Ultra με 50x ζουμ, η Xiaomi ανεβάζει ακόμα πιο υψηλά τον πήχη, φτάνοντας το ζουμ στο 120x. Το κατά πόσο θα είναι χρηστικό κάτι τέτοιο θα πρέπει να το δούμε στην πράξη, καθώς μόλις 3 ημέρες μας χωρίζουν από το event.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου