Xiaomi Mi 10 Ultra: Στην κορυφή του DxOMark

, Xiaomi Mi 10 Ultra: Στην κορυφή του DxOMark

Με την ανακοίνωση του Xiaomi Mi 10 Ultra, η κινεζική εταιρεία υποσχέθηκε πως προσφέρει την καλύτερη κάμερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone. Η ιστοσελίδα DxOMark είχε ήδη στα χέρια της τη συσκευή και τη δοκίμασε στα γνωστά της τεστ, με το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στα λεγόμενα της Xiaomi.

To review της συσκευής καλύπτει όλους τους αισθητήρες ξεχωριστά, καλύπτοντας και τις επιδόσεις σε νυχτερινές λήψεις με φλας ή χωρίς. Η ιστοσελίδα έμεινε εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις του ultra-wide αισθητήρα της συσκευής, καθώς ο αισθητήρας των 12mm ξεπέρασε ακόμα και τον αισθητήρα των 13mm του Galaxy S20 Ultra, με λιγότερο θόρυβο και πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

Στα αρνητικά, η ιστοσελίδα σημειώνει πως υπάρχει περίεργο texture rendering σε HDR λήψεις, artifacts σε περίπλοκα αντικείμενα στο bokeh mode, αλλά και artifacts σε σκηνές HDR. Από την άλλη, στο βίντεο, τα παράπονα της ιστοσελίδας ήταν το περιορισμένο HDR, flickering σε ορισμένες σκηνές και λανθασμένο exposure σε εσωτερικές λήψεις.

Όμως, με 142 πόντους στις λήψεις φωτογραφιών και 106 στο βίντεο, το Mi 10 Ultra κατάφερε να φτάσει τους 130 πόντους και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με μόλις δύο πόντους διαφορά από το P40 Pro. Περιμένουμε τα αντίστοιχα τεστ για τη selfie κάμερα της συσκευής, καθώς και το νέο τεστ ήχου της ιστοσελίδας.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsimiw

αρχιστε τς εξυπναδες στα comments τωρα οτι ειναι ακριβo, παιρνω samsung με τοσα λεφτα μπλάμπλαμπλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.