Xiaomi Mi 10 Ultra: Unboxing μας φανερώνει γρήγορη φόρτιση 120W, οπή στην οθόνη και 120Hz

, Xiaomi Mi 10 Ultra: Unboxing μας φανερώνει γρήγορη φόρτιση 120W, οπή στην οθόνη και 120Hz

Όπως γνωρίζουμε, σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το επετειακό event της Xiaomi για τα 10 χρόνια της στην αγορά των smartphones. Εκεί περιμένουμε να δούμε το Xiaomi Mi 10 Ultra, το οποίο, σύμφωνα με αναφορές, θα ήταν το πρώτο smartphone με under-display selfie κάμερα, κάτι που μάλλον δε θα επιβεβαιωθεί.

Χρήστης του Weibo ανέβασε φωτογραφίες unboxing της επερχόμενης ναυαρχίδας, επιβεβαιώνοντας μας κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Αρχικά, η συσκευασία περιλαμβάνει φορτιστή 120W, ενώ θα είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi που υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία. Επίσης, τελικά θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο χρώμα, κάτι που δεν είχαμε δει στο σχετικό banner.

, Xiaomi Mi 10 Ultra: Unboxing μας φανερώνει γρήγορη φόρτιση 120W, οπή στην οθόνη και 120Hz

Όπως περιμέναμε, η κάμερα όντως υποστηρίζει 120x ζουμ, το μεγαλύτερο που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κινητό τηλέφωνο. Όμως, η selfie κάμερα φιλοξενείται τελικά σε οπή στα αριστερά της οθόνης και όχι κάτω από την οθόνη. Τέλος, η AMOLED οθόνη της συσκευής υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ανεβασμένο από ότι τα 90Hz του Mi 10 Pro. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

130 πόντους το DXOMARK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.