Xiaomi Mi 10 Youth Edition: Επίσημα χαρακτηριστικά και δείγματα της κάμερας

Xiaomi Mi 10 Youth Edition, Xiaomi Mi 10 Youth Edition: Επίσημα χαρακτηριστικά και δείγματα της κάμερας

Η παρουσίαση του Xiaomi Mi 10 Youth Edition έχει προγραμματιστεί για τις 27 Απριλίου. Στο ίδιο event η κινέζικη κατασκευάστρια θα αποκαλύψει και το MIUI 12, με το παραπάνω smartphone να είναι το πρώτο που θα τρέχει το νέο UI.

Πρόσφατα η εταιρεία έκανε tease κάποια χαρακτηριστικά του MIUI 12, και τώρα ξεκίνησε να κάνει tease διάφορα στοιχεία για το Mi 10 Youth Edition. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις κάμερες που διαθέτει το smartphone και δημοσίευσε μερικά δείγματα.

Χαρακτηριστικά

Το Mi 10 Youth Edition έχει τετραπλή κάμερα με τους αισθητήρες τοποθετημένους σε ορθογώνιο module. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κύρια κάμερα είναι υψηλής ανάλυσης, ενώ στο module υπάρχει μία ευρυγώνια, ένας macro, και η περισκοπική που έχει δυνατότητα 5x οπτικού zoom, 10x υβριδικού zoom, και 50x ψηφιακού zoom.

Για μία ακόμα φορά, η κινέζικη κατασκευάστρια επικεντρώνεται στις κάμερες και σύμφωνα με την ίδια, το module του Xiaomi Mi 10 Youth Edition θα αποτελέσει το επόμενο social tool για νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την εγγραφή βίντεο, το vlogging, και άλλα.

Δείγματα

Πέρα από τα χαρακτηριστικά, η εταιρεία δημοσίευσε και κάποια δείγματα της κάμερας του Mi 10 Youth Edition. Στο σετ που κοινοποίησε βλέπουμε φωτογραφίες τραβηγμένες με την περισκοπική κάμερα, στην οποία επικεντρώνεται και η προώθηση του smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.