Xiaomi Mi 10i: Επίσημα με κάμερα 108MP, 120Hz και τιμή 245€

Xiaomi Mi 10i, Xiaomi Mi 10i: Επίσημα με κάμερα 108MP, 120Hz και τιμή 245€

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στη σειρά Mi 10, με το Mi 10i να έρχεται με τετραπλή κάμερα, 120Hz οθόνη και τιμή από 245 ευρώ. Η συσκευή δανείζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 9 Pro 5G, όμως η διαφορά τους είναι ότι το νεότερο μοντέλο κατασκευάζεται στην Ινδία, ως μέρος του προγράμματος “Make in India”.

Το Xiaomi Mi 10i έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, ενώ προσφέρει adaptive ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Η οθόνη μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο HDR10+, ενώ έχει και πιστοποίηση Widevine L1 για προβολή HD περιεχομένου σε υπηρεσίες όπως το Netflix. Πέραν των μικρών bezel και του μεγαλύτερου chin, βλέπουμε μία οπή στο πάνω μέρος, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 16MP.

Στο πίσω μέρος του Xiaomi Mi 10i βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 108MP ISOCELL HM2 της Samsung, 8MP ultrawide, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP για macro λήψεις. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button, ενώ προσφέρει stereo ηχεία, θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και IR blaster.

Xiaomi Mi 10i, Xiaomi Mi 10i: Επίσημα με κάμερα 108MP, 120Hz και τιμή 245€

Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi 10i υπάρχει ο Snapdragon 750G, με ενσωματωμένο 5G modem. Η μπαταρία ανέρχεται στα 4.820mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ινδία στις 8 Ιανουαρίου σε τρεις εκδόσεις, από περίπου 235 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, 245 ευρώ για την έκδοση με 128GB χώρου και 267 ευρώ για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος Κ.

Θα έρθει στην Ελλάδα? Ξέρουμε κάτι?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι.

καποιος ρε περιεργε

Dmt! Μόλις πήρα το mi 10T lite!

Giannis

Καλησπέρα, επειδη θελω κινητο, και φυσικα θα στραφω ξανα στην Xiaomi, ειστε ευχαριστημενος απο το mi 10T lite ?? ή να παω στο Mi Note 10

καποιος ρε περιεργε

το note 10 εχει καλυτερη καμερα και οθονη, αλλα και ενα χρονο λιγοτερες αναβαθμισεις. το 10Τ lite εχει καποια μικροπλεονεκτηματα, οπως stereo ήχο, 120hz, αλλα και 5G και λιγο καλτερο επεξεργαστη

AlexVas

Το ίδιο κινητό είναι με μόνη διαφορά ότι η main camera, αντί για Sony 64MP θα φοράει την Samsung 108MP. Για μένα είναι μειονέκτημα η Samsung, γιατί οι Sony συνεργάζονται πολύ καλύτερα με GCam.

καποιος ρε περιεργε

αν δεις τα specs της καμερας, νομιζω ειναι εντυπωσιακη!

καποιος ρε περιεργε

κ εγω! κριμα!

Μονα Λιζα

Τελικά θα έρθει στην ελλάδα?Κι αν ναι τιμή?

Marios

Εγώ έχω το mi 10i και είναι τέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.